Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
Předmět: Re: auta |
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
VALA Stanislav napsal: |
Ahoj Vašku
Moc ti děkuji, za práci, kterou odvádíte pro tuto již poměrně starou hru, ale držíte ji prostě jako TOP!!!!!! Opravdu dík a počkám, až naskáče víc aut,s kterými jsem registrovaný do turnajů a hurá vyzkoušet novou fyziku.
Ještě jednou, asi za hodně jezdců, Děkujeme !!! |
Tak není problém si držet dvě verze fyzik a přehazovat je podle toho, na jaký turnaj se chystáte, já to tak dělal během testů... anebo můžete testovat NGP 6 jen v shake módu. |
Ahoj Vašku
Prosím tě, jestli to chápu dobře, tak musím na každý turnaj odebrat fyziku 6 a nainstalovat 5? Možná jsem to špatně pochopil.
Děkuji za vysvětlení
Standa |
|
|
Zaslal: út říjen 29, 2019 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Já osobně jsem si držel dva adresáře, jeden pro NGP 5 a druhý pro NGP 6, a když jsem potřeboval změnit NGP z 5 na 6 nebo obráceně, vždycky stačilo jen překopírovat soubory do adresáře RBR. Těch souborů je jen pár - physics.rbz, plugins\PhysicsNG.dll a Cars\Cars.ini |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út říjen 29, 2019 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ahoj všem.
Mám dotaz ohledně default setupů NGP 6. Zatím jsem zkoušel asi 5 aut, většinou R5 a všechny na asfaltu drhnou spodkem o silnici. To je tak v pořádku nebo je chyba u mě? |
|
|
Zaslal: pá listopad 01, 2019 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
Máš to buď mäkké ale nízke. Treba upraviť nastavenie auta |
|
|
Zaslal: so listopad 02, 2019 7:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Zdravím, ja by som mal tiež problém, a to s Fabiou r5 evo, po nahodeni modelu aj s fyzikou všetko funguje, no pri vyskušaní auta a ladeni podvozku chcem zahnúť s ručnou brzdou a ono ručna zablokuje aj predné kolesa, no centralny diferencial sa nedá nastavovať, tak neviem ako s tým a čo dalej. Toyota WRC 18 funguje ako má. |
|
|
Zaslal: so listopad 02, 2019 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ANGELOVIC Jakub
|
|
|
SPERGL Martin napsal: |
Ahoj všem.
Mám dotaz ohledně default setupů NGP 6. Zatím jsem zkoušel asi 5 aut, většinou R5 a všechny na asfaltu drhnou spodkem o silnici. To je tak v pořádku nebo je chyba u mě? |
určitě ti drhnou o zem? Pokud auto normálně jede, a ten "dojem" vytváří jen zvuky nárazů, které slyšíš, nejedná se o drhnutí spodkem, ale o dorazy tlumičů (bump stops)... více zde, úplně dole a na další straně: http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7781&postdays=0&postorder=asc&start=1750
V první řadě teda asi mrkni na záznam, zda auto opravdu leží na zemi (pak si někde udělal chybu v instalaci pluginu/aut) a pokud neleží, pak je to jen otázka zvuků, které se dají vypnout/ztišit |
|
_________________ "Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" |
Zaslal: ne listopad 03, 2019 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Paráda, díky za radu |
|
|
Zaslal: po listopad 04, 2019 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...díky za další trať...Vinec bude "ořech"... |
|
|
Zaslal: so listopad 09, 2019 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ahoj, mám opět dotaz
jezdí ještě někdo na Logitech G25? Na šotolině vydává volant (hlavně při protáčení předních kol) hrozné rány a strašně se klepe. Někdy se to stává i v nízké rychlosti bez plynu.
Když v nastavení NGP pluginu snížím feedback je to prakticky stejné a akorát přijdu o ten feedback.
Také to tak máte? A dá se to případně nějak odstranit? |
|
|
Zaslal: so prosinec 14, 2019 17:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Bohuzel, muj G25 se se mnou rozloucil asi pred mesicem, takze neporadim Ale predtim se choval normalne. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: so prosinec 14, 2019 17:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ještě doplním, že na NGP5 se to neděje.
A možná se to týká i jiných volantů?...
Každopádně je to dost nepříjemné. Slyším to i přes sluchátka, ale hlavně žena z toho není vůbec nadšená |
|
|
Zaslal: so prosinec 14, 2019 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HEROLD Jarda
|
|
|
ahoj, dá se jakkoliv nastavit řízení u NGP 6, aby nebylo 270°? Na klávesnici se s tím nedá moc jezdit. Mám dojem, že v NGP 5 nebylo řízení tak strmé (možná 540°?) a i na klávesnici se dobře jezdilo. Nebo je tato hodnota pevná a nejde nijak změnit? |
|
|
Zaslal: pá leden 03, 2020 7:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
tu hodnotu nejde zmenit a inak čím vačšie su tie stupne, tym je strmsie riadenie. Toto riadenie maju len auta rc1, rc2 a wrc, nic ine |
|
|
Zaslal: pá leden 03, 2020 10:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HEROLD Jarda
|
|
|
to je škoda, přijde mi, že ty auta s ngp6 nějak líp a rychleji jedou. Bohužel na šipkách jsou teď v rychlých úsecích neřiditelná. nejde to třeba v nějakým .ini třeba poladit? |
|
|
Zaslal: pá leden 03, 2020 11:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Pro vaši informaci, vzhledem k souběhu pohárů plánuju nasazení NGP 6.3 až koncem příštího týdne, konkrétně Pá 7.2. ráno. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po leden 27, 2020 14:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|