Právě je so listopad 09, 2024 22:38
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VOLEJNIK Standa
|
Předmět: Prosím mám problém |
|
|
Ahoj zdravím, potřeboval bych pomoct, hraju hru přes EASY RBR, a když chci vstoupit do online turnaje, hlásí to chybu : " prosím použijte originální fyziku z verze 1.02 nebo fyziku určenou pro tento turnaj " Jsem začátečník a absolutní IT anti talent a nevím co s tím, před dvěma dny to ještě šlo.
Díky S.V. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2020 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bartos Petrr
|
Předmět: |
|
|
Čau , od včerejška mám stejný problém ,po upgredu nové fyziky... po instalaci však auto jede jak na ledu ... když vrátím fyziku , tak zase v turnajích hlásí špatná fyzika ..trošku začarovaný kruh. V Shakedown mod jede normálně předchozí verze fixup pluginu. Ještě že mám všechno zálohované ... |
|
|
Zaslal: so leden 02, 2021 13:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLEZAL Jakub
|
|
|
Bartos Petrr napsal: |
Čau , od včerejška mám stejný problém ,po upgredu nové fyziky... po instalaci však auto jede jak na ledu ... když vrátím fyziku , tak zase v turnajích hlásí špatná fyzika ..trošku začarovaný kruh. V Shakedown mod jede normálně předchozí verze fixup pluginu. Ještě že mám všechno zálohované ... |
Pokud si do hry vložil nový physics.rbz, musíš znovu naistalovat fyziky aut. |
|
|
Zaslal: so leden 02, 2021 13:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bartos Petrr
|
|
|
Aha, to mě nenapadlo Jsem v tomhle v podstatě pořád začátečník, RBR mám teprve od Jara ... Díky MOC ! |
|
|
Zaslal: so leden 02, 2021 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|