Ahojte, měl bych na vás dotaz. Nahrál jsem si RBR a všechny ty patche a pluginy, super věc...co mě akorát štve je to, že nemůžu změnit v nastavení z integrované intel grafiky na GeForce GTX 1650..fakt nevím co s tím..
Noťas mám Dell G5 a WIN10..hra funguje bez problémů, jenom tohle mě zlobí..
Tohle by mělo jít nastavit buď v "RBR Startup.exe" (to by si měl mít v RBR složce) nebo to bude potřeba nastavit v Ovládacím panelu NVIDIA (NVIDIA Control Panel) -> Spravovat 3D nastavení (Manage 3D settings) -> Nastavení programu (Program settings).
Tohle by mělo jít nastavit buď v "RBR Startup.exe" (to by si měl mít v RBR složce) nebo to bude potřeba nastavit v Ovládacím panelu NVIDIA (NVIDIA Control Panel) -> Spravovat 3D nastavení (Manage 3D settings) -> Nastavení programu (Program settings).
Super!! To nastavení přes panel nVidia fungovalo a teď to jede na plný pecky. Díky moc
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru