Právě je st listopad 06, 2024 22:37
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZPEVAK Jan
|
Předmět: poloanglický rozpis |
|
|
Nazdar.
Borci šel jsem podle návodu výše a hra se rozjela bez problémů a zdá se že víceméně to funguje, jen jeden problém se objevil a to, že mám teď rozpis napůl česky a napůl anglicky.. předpokládám, že to bylo přepsáním tím "Pecenotes" ale teď nevím jak to vrátit do původního stavu. I když si přímo ve hře "na RZ" zkusím přehodit různé typy rozpisů tak i případné hlášky jsou 50/50, půlka anglicky - půlka česky.
Nevíte co s tím?
Díky |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: so září 14, 2024 6:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VECERA Lukas
|
Předmět: |
|
|
Honzo, pokud máš někde zálohu hry tak nakopíruj zpět celý pacenote.
Z nové fyziky překopíruj do rozpisu pouze pacenote.dll a složku datafiles a mělo by to fungovat.
Pokud nemáš zálohu, tak napiš a nějak to vymyslíme. |
|
|
Zaslal: út září 17, 2024 20:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
Předmět: poloanglický rozpis |
|
|
Díky za radu. Už jsem to vyřešil na radu Martina Špergla rozpisem JackCzechV3. Funguje to perfektně. Ale myslím že další aktualizace fyziky bude opět zanedlouho tak kdyby tam byl opět problém aspoň vím co ještě vyzkoušet.
Díky |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: st září 18, 2024 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mato22
|
Předmět: |
|
|
Ahoj, pro změnu fyziky není vůbec potřeba pacenote plugin - já ho třeba vůbec nepoužívám - používám standartní rozpis.
Můžete si klidně nechat starší verzi pacenote pluginu, pokud chcete.
Děkuji Michalovi Strejtovi za ty knihovny 32bit a 64bit, bez nich mi to také padalo při startu hry.
Měl bych dotaz - Dá se v RBRcit změnit nejnovější fyzika na starší???
Kolega z týmu tam má teď fyziku 74.778 , která je z 15.9.
Samozřejmě mu to zkusím změnit ručně zatím, ale jestli není nějaká možnost si tu fyziku v RBRcit vybrat.
Díky za odpověď. |
|
|
Zaslal: st září 18, 2024 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|