Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký chcete termín vyhlášení MČR |
8. cervenec |
|
65% |
[ 13 ] |
15. cervenec |
|
10% |
[ 2 ] |
22. cervenec |
|
5% |
[ 1 ] |
29. cervenec |
|
10% |
[ 2 ] |
5.cervenec |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 20 |
|
Autor |
Zpráva |
Hrouda
|
Předmět: |
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Mimochodem, kdo vsechno se chystate do Slusovic na sprint? Mozna bysme si mohli strihnout takovou malou generalku na slezinu |
Myslis vecer po sprintu, nebo pres den na louce treba nad Drzkovou (Trojak)? |
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: tralala |
|
|
hele kdyz uz tady mluvite o tom nastaveni toho auta nevite je nejaka stranka kde se tyhle nastaveni daji stahnout? (samo ze od nejakych jezdcu)? |
|
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 12:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Info
Vyhlášení MČR v RBR se nezadržitelně blíží a proto mám pro Vás jednu informaci, čeká Vás(nás) velký překvápko. Sám víc nevím, tak se mně na nic neptejte! Ale aspoň se můžete těšit ještě víc než doted´ |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne červen 25, 2006 7:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Info
Vyhlášení MČR v RBR se nezadržitelně blíží a proto mám pro Vás jednu informaci, čeká Vás(nás) velký překvápko. Sám víc nevím, tak se mně na nic neptejte! Ale aspoň se můžete těšit ještě víc než doted´ |
Týýýý jo!!? RBR vánoce! A v létě Mám tam zajistit i stromeček? |
|
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Info
Pratele! Nechtel jsem to ventilovat predem, ale cele prekvapeni spociva v tom, ze tem co prijedou auty bude ukazan team Cikan Racing, ktery predvede vymenu kol za nova (vzduchova) v rekordnim case takze misto vanocniho stomecku by mel vzit Geňa par trestnich oznameni |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
|
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne červen 25, 2006 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Už se nám to blíží
Napadlo mně když nás spousta jede ze Zlína co tak jet společně?
Odjezd bych viděl ze Zlína tak okolo 6 ráno co Vy na to? Bodový systém na nás bude číhat asi na každým kilometru, takže se pojede hodně pomalu a podle předpisů. |
|
Zaslal: st červen 28, 2006 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Tak že zdravím všechny co se rozhodli přijet. Myslím že do Liberce trefí každý do Hrádku už to pak je jen 25 km. Jo a kdyby někdo nevěděl jak z Liberce na Hrádek tak mi zavolejte na tel. 608 80 30 18. Kdo by chtěl přijet dříve tedy 4.7. jako Pyros a Karlovarák Tak dejte vědět. Udělame u nás ohen. Moraváci NEZAPOMENOUT NA SLIVKU Pro ty co se rozhodli jet vlakem nebo autobusem můžu zajet do LBC na nádraží. Předpověd je skvěla a voda na Krityně má už ted 25 C. Hlavně jedte opatrně at se nikomu nic nestane. Tak zatím. Jooo a ještě si vemte pasy kdo bude chtít do Německa nebo Polska je to 500m od Kristyny a nebo si ho vemte radši všichni kdyby ste se nahodou ožrali a omylem dezertovali přez čaru |
|
|
Zaslal: st červen 28, 2006 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Tusim, ze jelikoz jsme ve sqele EU, tak by pri ceste po EU mel bohate stacit obcansky prukaz. Na Ruzyni po nas ani pas nikdo nechtel |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: st červen 28, 2006 17:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Tak že zdravím všechny co se rozhodli přijet. Myslím že do Liberce trefí každý do Hrádku už to pak je jen 25 km. Jo a kdyby někdo nevěděl jak z Liberce na Hrádek tak mi zavolejte na tel. 608 80 30 18. Kdo by chtěl přijet dříve tedy 4.7. jako Pyros a Karlovarák Tak dejte vědět. Udělame u nás ohen. Moraváci NEZAPOMENOUT NA SLIVKU Pro ty co se rozhodli jet vlakem nebo autobusem můžu zajet do LBC na nádraží. Předpověd je skvěla a voda na Krityně má už ted 25 C. Hlavně jedte opatrně at se nikomu nic nestane. Tak zatím. Jooo a ještě si vemte pasy kdo bude chtít do Německa nebo Polska je to 500m od Kristyny a nebo si ho vemte radši všichni kdyby ste se nahodou ožrali a omylem dezertovali přez čaru |
Heleď Martine, to mě nevyjde - 4.7. bych přijel až tak o půlnoci...radši dorazím ráno 5.7. - jenže budete mít na zádech vopici, tak nevím... |
|
|
Zaslal: st červen 28, 2006 18:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Jinak co se týká srazu - dovezu volant, který bude možno na místě koupit - MOMO wheel (červený s koženým věncem. usazení komplet v kovu - však to znáte. Bude k mání za nekřesťanský peníz 2500 eur. Takže super né Samozřejmě Kč.
Připomínám těm, kdo si chce krom opice a bolení hlavy odvézt něco "normálního", aby si vzali "flashky", CD DVD , cokoli. Přivezu:
3dsmax 7.0 pro tratě
3dsmax 5.0 pro auta
Adobe Photoshop 7.0 CE pro textury
Zvuk Fabie WRC, kterej sem nestih ale snad to stihnu do srazu
Sound Forge 7.0 pro tvorbu zvuků a zvuků motoru
Mrknem na věci kolem nových tratí (jak na to) - Wally se určitě taky angažuje - přivezu rozdělanou Sosnovou
a taky slíbený komp + monitor
Upozorňuju ale, že kolem něj budete chodit po špičkách - nemá rád průvan a sprostá slova. Taky je hodně snobskej
díky ceně, která je vyšší než 50 000. Riskuju teda dost...
Takže nerozbít nebo já rozbít čumáky |
|
|
Zaslal: st červen 28, 2006 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Jinak co se týká srazu - dovezu volant, který bude možno na místě koupit - MOMO wheel (červený s koženým věncem. usazení komplet v kovu - však to znáte. Bude k mání za nekřesťanský peníz 2500 eur. Takže super né Samozřejmě Kč.
Připomínám těm, kdo si chce krom opice a bolení hlavy odvézt něco "normálního", aby si vzali "flashky", CD DVD , cokoli. Přivezu:
3dsmax 7.0 pro tratě
3dsmax 5.0 pro auta
Mrknem na věci kolem nových tratí (jak na to) - Wally se určitě taky angažuje - přivezu rozdělanou Sosnovou
Upozorňuju ale, že kolem něj budete chodit po špičkách - nemá rád průvan a sprostá slova. Taky je hodně snobskej
Vite, co se mi vzdycky libilo na pianu a pocitaci? Ze se na to da postavit pivo |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červen 28, 2006 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
BARTA Roman napsal: |
3dsmax 7.0 pro tratě
3dsmax 5.0 pro auta
Vite, co se mi vzdycky libilo na pianu a pocitaci? Ze se na to da postavit pivo |
A nejen jedno vleze se jich tam hodně |
|
Zaslal: st červen 28, 2006 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|