Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hrouda
|
Předmět: |
|
|
JANDAK Jakub napsal: |
Vsak ja jezdim hlavne pro zabavu. Ono se to v mem pripade ani jinak moc neda, jezdit muzu jen obcas a to az kdyz vecer zazenem deti do postele Pres den se neda vubec, do tehle aut se hrozne spatne montuje detska sedacka a s dvouletym miminem na kline ktery ti porad saha do rizeni a vystupuje za jizdy se neda jezdit poradne ani pro zabavu... To pak, kdyz jezdime, tak jezdime pro jeho zabavu |
Vim presne o cem mluvis. Mam 1,5 lety mimino takze taky jezdim jen vecer, kdyz situace dovoli, ale na Vltavin jsem mel domluvene nedele, ze se vecer zavru a nechci byt rusen |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Sem to mozna nepatri, ale zahledl jsem turnaj "Navrat hrdiny" (a pozdeji si i precetl nazvy RZ) a hned mi to pripomelo nedavny Vltavinsky pohar. S rozechvelou rukou jsem na to najel a klepl Enter, ale ouha, nemam potrebnou licenci |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
Hrouda napsal: |
Sem to mozna nepatri, ale zahledl jsem turnaj "Navrat hrdiny" (a pozdeji si i precetl nazvy RZ) a hned mi to pripomelo nedavny Vltavinsky pohar. S rozechvelou rukou jsem na to najel a klepl Enter, ale ouha, nemam potrebnou licenci |
No možná tě to kopne a zaregistruješ se Jinak to byl jen takovej australskej úlet -6rz. bez servisu, stejně jsem to nedojel (superrally).
A když už mluvíte o těch miminách tak ty moje choděj do 8 a 6tý třídy, a pak kdo je tady důchodce, pár let a budu dědkem |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt červen 22, 2006 7:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
No možná tě to kopne a zaregistruješ se Jinak to byl jen takovej australskej úlet -6rz. bez servisu, stejně jsem to nedojel (superrally).
A když už mluvíte o těch miminách tak ty moje choděj do 8 a 6tý třídy, a pak kdo je tady důchodce, pár let a budu dědkem |
- Australie na real bez servisu To jsi mi ani nemel rikat, to by se mi moc libilo
- Registrovat se: nevim, kdyz nejezdim MCR, zeptam se cinovniku na srazu
- takze tobe uz deti pomahaji a neskodi, jako me s Jakubem i kdyz tobe mozna zase hrozi, ze se nedostanes k pocitadlu
- koukam, ze jsi se prestehoval |
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 9:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
nechtěj vědět, kolik mám kompů doma (5), takže mě nikdo od obrazovky těžko vyhodí
jinak ted pořádám Simracing Rally Cup, nikam sem se nepřestěhoval, jsem na všech frontách.
No a jakmile tento bude končit, počítám s Vltavín Rally Cup 2, těšíte se? |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
nechtěj vědět, kolik mám kompů doma (5), takže mě nikdo od obrazovky těžko vyhodí
jinak ted pořádám Simracing Rally Cup, nikam sem se nepřestěhoval, jsem na všech frontách.
No a jakmile tento bude končit, počítám s Vltavín Rally Cup 2, těšíte se? |
Taky jsem jich mel vic, ale zena ho nepouzivala, tak jsem ho neupgradoval a pak vyhodil a dalsi jsem dal sestre. Ted mam jen jeden a staci mi to.
No a na dalsi Vltavin se moc tesim Nahod alespon hruby termin zacatku. |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jojo Vltavín taky už se třesu i když obhajoba je asi spíše z řiše snů bude to o moc těžší. Že by sme pokračovali v projektu ALTYN i zde? |
|
|
Zaslal: út červen 27, 2006 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Jojo Vltavín taky už se třesu i když obhajoba je asi spíše z řiše snů bude to o moc těžší. Že by sme pokračovali v projektu ALTYN i zde? |
ALTYN muzeme domluvit na srazu, ale budu se muset zeptat managera. Pokud by se to vyvyjilo, jako v prvnim rocniku, tak by to mohl byt i poharek To by meli souperi radost |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
co je ALTYN, nejsem v obraze |
|
Zaslal: út červen 27, 2006 20:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: VLTAVÍN RALLY CUP 2 |
|
|
Zatím necháme 2. uležet, pár turnajů se rozjelo, takže předpokládám založení kolem prosince a do srazu zase konec kvůli včasnému předání pohárů.
Objeví se novej úlet, sledujte pozorně |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: po červenec 17, 2006 7:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|