Právě je st prosinec 25, 2024 9:07
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: Re: textury |
|
|
LEHOCKY Mojmir napsal: |
NOVY Karel napsal: |
Mojmire, muj skin máš, ale jedu Fabii05 S1600 |
hej viem ze ides S1600 ale ten zoznam som robil narychlo a pisal som to podla toho ako mam pomenovane subory. |
OK já jen pro pořádek |
|
|
Zaslal: út červen 13, 2006 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHOCKY Mojmir
Založen: 24. 09. 2005 Příspěvky: 50 Bydliště: Banská Bystrica - Podlavice
|
Předmět: |
|
|
neviem cim to je, ale v nemecku v druhej rzte mate niektori uploadnute zle replaye. Video robim z rz2- joux verte a niekori tam mate replay z bisanne. Mozno je problem u mna ale skusal som to viackrat stahovat a stale je tam to iste |
|
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Mojmíre je něco novýho kolem videa z Deutschlandu? |
|
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHOCKY Mojmir
|
|
|
uz je to hotove asi tyzden len s tym odoslanim mam mensie problemy lebo ja mam strasne pomaly net takze to musim riesit cez kamosov ale tento vikend by to malo byt na webe |
|
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
LEHOCKY Mojmir napsal: |
uz je to hotove asi tyzden len s tym odoslanim mam mensie problemy lebo ja mam strasne pomaly net takze to musim riesit cez kamosov ale tento vikend by to malo byt na webe |
tak to mám velkou radost, i když právě odjíždím na dovolenou a vrácím se až 10 Díky za odvedenou práci a doufám, že budeš příští rok pokračovat - a že nebudeš samotnej
PS budou videa i z mistráků Slovenska? |
|
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHOCKY Mojmir
|
|
|
tak to mám velkou radost, i když právě odjíždím na dovolenou a vrácím se až 10 Díky za odvedenou práci a doufám, že budeš příští rok pokračovat - a že nebudeš samotnej
PS budou videa i z mistráků Slovenska? |
no este dokoncim ostatne podniky z mčr a aj Tomas Holba vravel ze mi s tym pomoze a buduci rok budem urcite pokracovat. So slovenskeho majstraku budu videa tiez ale asi nie z kazdeho podniku. A este k tomu videu z nemecka tak ja som tam robil len WRC a N4 a Lucifer robi S1600, takze budu 2 videa z dojčlandu |
|
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Tož chlopí ,jak to vypadá s těmi videi ?? |
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Tož pane Korupciosy, videa z dojčlandu mam doma na disku, Moyo je dodal včas, já jen dodělam pár detajlů na s1600 a dam obojí na web, nevim jestli to stihnu do bohemky, ale po bohemce to tam bude snad už vyvěšený, moc se omlouvam, ale toho času opravdu moc neni, WRCa a eNka budou nejpozději vestředu na ftp, pak jen odkaz a sosejte si |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po červenec 10, 2006 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Tož pane Korupciosy, videa z dojčlandu mam doma na disku, Moyo je dodal včas, já jen dodělam pár detajlů na s1600 a dam obojí na web, nevim jestli to stihnu do bohemky, ale po bohemce to tam bude snad už vyvěšený, moc se omlouvam, ale toho času opravdu moc neni, WRCa a eNka budou nejpozději vestředu na ftp, pak jen odkaz a sosejte si |
Ty abysis nerejpnul ,tvoji fotku jak ho bereš v sedě mám taky v záloze ,ale nechtěl jsem tě schodit před těma co už spinkaly - ale v posteli. |
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|