Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: |
|
|
Tak jsem to taky dojel Byl to pěkný závod s Lukášem Valentou a Martinem Dorotkou V druhé etapě jsem na dojdise ztratil pouhé 3 setiny. Takže rozhodla ztráta z první etapy. Díky Vám pánové za pěkný souboj.
Jinak na falstone II. jsem taky žádnou černou oblohu neměl. Je to zvláštní. |
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLARIK Vladimir
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Chtěl bych se zeptat Tomaše Dolanského na jeho komentář k rz 19. Doufam že to bylo jen chvilkové pomatení. Jinak bych to totiž viděl na stop na další zavod v tom tvrdším případě na odebraní licence TR. V každém případě by se měl asi aspon omluvit pořadatelum ( pokud to už neudělal ) a zamyslet se nad svymi komentaři |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
Naprosto s Tebou souhlasím Bruďas Ten komentář je opravdu na "úrovni" a byl bych pro odebrání licence.Je to asi trochu kruté ,ale krutější je ten komentář |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
škoda že to napsal velkym, jinak bych si toho nevšiml, ale když jsem dneska hledal komenty kluků z týmu, tak jsem na to narazil, čistě náhodou, ale...
k rally: po dlouhé době jsem si zajel celkem v klidu, pěkná soutěž, ale výsledek bohužel neni uspokojující. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak jsem se koukal na jeho dotazy a odpovědi ve foru a úplně mě to stačí Pochyboval o ceně 100 000,- Kč na server,že prý hodně zbyde a kam půjde zbytek peněz, RZ Příbram jej po 3 měsících omrzela, RBR má stažené z netu... a podobně Tohle si snad nedovolí ani Palásek a to je nějaký "kanón" To, že nesnáší a neumí jezdit se snow modem mu nedává právo ostatní urážet |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Bezpodmínečně vyloučit z TR. Styděl bych se jezdit pohár s tímto člověkem. Stohl taky neřekne "jděte do p**i s tim blátem vy k****i. " Nemusel vůbec startovat.
EDIT: Mimoto se mi ho nepodařilo najít ani mezi dárci na nový server. |
Naposledy upravil BICA Martin dne ne listopad 11, 2007 11:36, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Tak to nekdo prehnal... tohle k rally nepatri, a pokud se neumim vyrovnat s tim ze neumim jezdit na snehu, tak si nevybijim vztek na poradatelich a adminech, kteri toho pro nas obycejne jezdce delaji z dobre vule az az...
Jinak k rally: Dovezl jsem poprve ve sve kratke a neuspesne kariere bod tymu. I kdyz se SR a tragickym vykonem, tak mam radost a tesim se na dalsi podnik od kluku z RBR Generation... |
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Pavel
Založen: 22. 06. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
100% s tebou Dawe souhlasím. Pomálu se zapojuji do diskuzí, raději jsem v ústraní, ale tohle mě pěkně naštvalo. Když nadávám tak akorád na sebe a na moje ruce a ne na pořadatele. Tohle nepatří mezi normálně smýšlející lidi. Uf. Tak zase někdy. |
|
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
tak som si to precital,.Tomas toto si nemusel,. mal by si byt rad ze organizatori a admini toto vsetko pre Nas robia a ne nadavat im,.troska sa uvedom a bacha na komentare., |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Dolanský : bezesporu patřím ke kritikům a občas si neberu servítky ,ale to co si dovoluješ ty vůči lidem které neznáš to je na vyloučení bez pardonu .
Já jsem tuto rallye taky nedojel a mohl bych si možná dovolit komentovat organizátory jako bandu idiotů , když mě povolili reset hodinu před ukončením etapy . Přesto , že se mě to nelíbilo tak to nedělám jelikož oni si s tím dávají práci a dělají nám zábavu .
Bylo by záhodno se za svůj přiblblý komentář omluvit |
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 12:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Ty by si mohl dovolit komentovat pořadatele jako bandu idiotů? Tak tos teď přehnal ty trošku. Včera jsem řešil pro chlapa z tvého týmu řešil přes telefon, což bych nemusel a z tebe tady vypadne zas taková kravina? Ty prostě nejsi schopný napsat post aniž bys do někoho zajel. Vyřešili jsme ti včera ten reset? Vyřešili tak do toho zpětně kurva už nešij. V komentářích bys ses mě uklidnit taky, i když "velikostil" a hloubky komentu Dolanského to nedosahuje |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 13:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Chrást & Karlovarák: Klídek hoši |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 14:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Tohle už je moc Dolanskýmu bych odebral licenci fertig. |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Najednou by jste všichni chtěli odebírat licence. Neni tomu dlouho co se tu řešila přehnaná penalizace, jak je to tvrdé atp. a to šlo jen o jeden závod. A teď by jste chtěli někomu vzít licenci do konce TR za nerozumnej komentář?? No to by mohlo jít k ledu rovnou víc lidí. Kdyby to sem ráno Roman K. nenapsal, tak by si toho jen málo kdo všimnul, já jsem si to v noci taky přečetl, ale nijak sem se tím nezabejval. Člověk se občas v komentářích dočte spoustu zajímavostí. Nechal bych to na Michalovi, ale vzít někomu licenci jen pro tohle se mi zdá maximální kravina a já jsem proti. Hlavní slovo bude mít Michal. Tím bych uzavřel diskuzi o tom komentáři. |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|