Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: |
|
|
Myslim, ze to je celkem klasickej komentar. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 17:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Dá se to trošku omluvit, když to napíše v zápalu boje, ale měl by se omluvit. Já jsem byl kvůli penalizacím taky hned vytočenej, ale pak jsem se omluvil za to co jsem napsal a blbý připomínky smazal. Ani pořadatel není robot, ale zdá se, že teď to funguje na profi úrovni. Dolanský ovšem na foru přispěvoval, ale tady se jaksi nezastavil. |
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLANSKY Tomas
|
|
|
Ano, vím že jsem to dost přehnal.Nikdy jsem se snow modem nejezdil...Nebyl jsem zvyklej na takové chování na snow modu.Vím, že jsem udělal velkou hloupost.OMLOUVÁM SE ZA TEN KOMENTÁŘ VŠEM HLAVNĚ POŘADATELŮM!!!Uvědomuji si až teď co jsem udelal.Souhlasím s vámá pro odebrání mé licence.Bohužel nedokážu na sobě změnit to, že jsem nervák.U PC nervím pořád zejména u rbr.Vím že mě toto bude stát draho.Příjdu o licenci a neli i o místo v teamu.Asi zažádám o vyloučení z teamu.Uvědomuji si dobře i kritiku i k RZ Příbram.Ovšem tak jsem to k té RZ nemyslel...I k tomu pluginu...Ještě jednou se veřejně všem omlouvám za tuto drzost.Doufám že omluvu příjmete a budu se snažit, aby se toto už neopakovalo. |
|
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
pred snow modom troska treninku nemyslim si ze licenciu ti odoberu.,to by bola hlupost,.sa moze stat kazdemu,.ze to nejake skarede slovo vyleti,.no co uz.,sme len ludia |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Heh ja jsme taky driv dosti nadaval, i kdyz ne na poradatele, ted se snazim krotit a kdyz uz jsem tzv. nasrán tak klidne radeji ani nic nenapisu. Se snow modem jsme mel taky driv problemy a i ted mam pripominky ale skousnul jsme to a beru to tak jak to je proste ho musim jezdit. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLANSKY Tomas
|
|
|
Dělej tak jak uvažuješ za vhodné.Odebrání mé licence se bránit nebudu.Komentáře podobné mému už jsem taky viděl...Možná né ta hrubé...Mrzí mě to co jsem udělal.Bohužel mé chyby si vždycky uvědomím až je pozdě... |
|
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Tak nevím brát někoho za slovíčko? prostě každý si nějak uleví někdy mi to tu připadá že někdo může kritizovat o sto šest a druhý se jen na něco zeptá a je pohroma! (tím nikoho neobhajuji) |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne listopad 11, 2007 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
No jak psal Honza přede mnou, když člověka něco nasere tak si potřeuje ulevit, je pravda že kdyby se o tom komentáři nevědělo tak tu není o čem psát a tohle vlákno by bylo menší asi o 4 stránky. Já si myslím že vyloučení by bylo krajní řešení ten klučina si uvědomil že přestřelil omluvil se a to je v pohodě (teda doufám). Já jsem kolikrát tak nasranej že zapomínám něco napsat, možná je to dobře
PS: Kluků co to tu pro nás dělaj si moc vážim a smekám klobouk před jejich prací |
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 7:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Takže, aby jsme to uzavřeli:
Než jsem stačil něco napsat sám, rozeběhlo se to tady po nakopnutí Bruďasem. Neměl jsem v plánu Tomašovi Dolanskému odebrat licenci. Pouze mu dát důrazné napomenutí s tím že mělo-li by se to opakovat k odebrání licence by dojít mohlo. Myslím že víc jak ta adresnost k pořadatelům mě vadí ta sprostá slova. Tomáš se omluvil, takže to považuji za vyřízenou záležitost.
Myslím si, že v komentářích po RZ by se měli mnohdy zamyslet i jiní jezdci. Nejsem nějakej puritán, ale nepřipadá mě vhodné používat v komentářích "silné" výrazy. Někdy by pro vyjádření pocitů úplně stačilo naznačit. Většinou jsem ty sprostý výrazy pozoroval hlavně u mladších jezdců. Jednou jsem musel i zdrbat jednoho mladého jezdce z vlastního týmu .
BUĎME V KOMENTÁŘÍCH SLUŠNÍ ! |
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Rozeslal jsem PM s žádostí o upload replayů. Abych předešel případným problémům s nahráním, připomínám, že komu to nepůjde, ať vymaže z názvu rpl položku (leg2).
Zde názorný případ: old : tm_TR 2007 - Kizz-me Rally (leg 2)_07_Dufs.rpl
new : tm_TR 2007 - Kizz-me Rally _07_Dufs.rpl |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po listopad 12, 2007 10:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Chrást : odešlo mě PC tak jsem nemohl reagovat , moje připomínka byla čistě jen ilustrativní - špatně napsáno a špatně pochopeno .
Co se týče resetu - jsem rád že jsme to spolu pořešili a že jste to měli dotažený až do konečného řešení resetů . Z mojí strany není připomínek vůči pořadatelům a zajištění sevisu tak se pls nečerti .
|
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Musím se zastat Chrásta:
To nebylo špatně pochopeno ale každopádně ŠPATNĚ NAPSÁNO ! Ale u Tebe mě to vlastně až tak nepřekvapuje, začínám si zvykat. |
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Zvykat si můžeš .
Ale já jsem napsal že bych mohl , ale že to nedělám - tak si to přečti než se začneš zastávat a něco psát . Naopak jsem ocenil přípravu a zábavnost TR .
Ale stejně jsem na nějaký čas odkecán , takže se sem podívám akorát tak v práci .
|
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Zvykat si můžeš .
Ale já jsem napsal že bych mohl , ale že to nedělám - tak si to přečti než se začneš zastávat a něco psát . Naopak jsem ocenil přípravu a zábavnost TR .
Ale stejně jsem na nějaký čas odkecán , takže se sem podívám akorát tak v práci .
|
Jene, nehrej si tady se slovíčkama. Tvůj původní post byl myšlený naprosto cílevědomě s cílem rýpnout si. V tom jsi mistr. Žádné nepochopení ani blbé napsání. Věnuj víc energii do nastavování vozu a všichni si oddechnem. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po listopad 12, 2007 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|