Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
MIKULKA Jan napsal: |
Mám stejný problém jako Martin. Když se chci příhlásit,tak zadám jméno+heslo,potvrdím a zase to chce to jméno+heslo..a takhle dokola...prostě nejde se přihlásit,jinak s Operou a Expolerem není probém,jen ta mozilla |
Tak si taky FF projeď Ccleanerem a snad to bude OK. Já jsem to totiž předtim projížděl BeCleanem a ten mi to pravděpodobně způsobil. |
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ve FF 3.0.2 byla hodne vazna chyba, pokud jste meli hesla s diakritikou tak se spatne ukladala. FF 3.0.3 to opravila, ale mozna mate v cookies/cache/ulozenych dialozich jeste nekde stare prihlasovaci udaje. My s tim nic neudelame |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 7:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
O tom jsem mluvil hned, že tam diakritiku nemám a myslím, že snad nikdo si nedává hesla s diakritikou protože je to celkem barbarství. Ale jak jsem říkal, protáhnul jsem FF Ccleanerem a bylo po problému. |
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OPRSAL Petr
|
|
|
BICA Martin napsal: |
MIKULKA Jan napsal: |
Mám stejný problém jako Martin. Když se chci příhlásit,tak zadám jméno+heslo,potvrdím a zase to chce to jméno+heslo..a takhle dokola...prostě nejde se přihlásit,jinak s Operou a Expolerem není probém,jen ta mozilla |
Tak si taky FF projeď Ccleanerem a snad to bude OK. Já jsem to totiž předtim projížděl BeCleanem a ten mi to pravděpodobně způsobil. |
potřebuju poradit nefunguje v profilu registrace k týmu díky |
|
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
Předmět: Rozdílný časy |
|
|
Mam malej dotaz.V 2 závodě CRC CUPU jsem ztrácel po rz 6 ve skupině S1600 na jezdce předemnou 1:42.30,na rz 7 jsem ho pojel cca o 4 sec ale celkově se rozdíl mezi náma zvíšil na 2:17.34.Trestný minuty zustali stejný jako byli v rz 6. KOCOUREK Vasek |
|
|
Zaslal: so říjen 25, 2008 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Nebude to třeba tím, že se až po ukončení závodu počítá to penále od prvního Při probíhajícím závodu je nastaven jen jakýsi fiktivní čas a až po ukončení závodu se čas penále dopočítá od prvního v dané skupině Penále se počítá od času prvního AŽ po ukončení závodu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so říjen 25, 2008 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Jirko,jenže on mluvil o jezdci před ním,ne o ztrátě na prvního...Nebo se pletu? |
|
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 6:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
ADOLT Lukas napsal: |
Jirko,jenže on mluvil o jezdci před ním,ne o ztrátě na prvního...Nebo se pletu? |
Ne nepleteš se,je to ztráta na jezdce předemnou a po ukončení turnaje je to stále rozdílné.Ostatní časy s ostatníma jezdcema souhlasí,akorát ten jeden je takhle divnej. |
|
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To se ale nevylučuje, pokud jezdec před ním měl celkem 4 trestné minuty a on 5 a více,tak po dopočítání je rozdíl docela znatelný Nebo pokud mají stejně trestných minut, ale každý je dostal na jiné RZ (např. škola a druhý noiker) tak rozdíl též bude jiný |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 9:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
To se ale nevylučuje, pokud jezdec před ním měl celkem 4 trestné minuty a on 5 a více,tak po dopočítání je rozdíl docela znatelný Nebo pokud mají stejně trestných minut, ale každý je dostal na jiné RZ (např. škola a druhý noiker) tak rozdíl též bude jiný |
Jo tak to bych pochopil ,já nedojel 1,2,3 a on 2,3 a na 1 byl od prvního 8 sec. a to nedelá ten rozdíl.Ono je to stejně jedno,stejně bych ho nesjel . |
|
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KURA Jakub
|
|
|
Nevím kam to dat, tož to hodím sem, chtěl bych se zeptat, proč mi, když jsem se dnes podíval na svůj profil zmizely všechny dojeté turnaje a najeté km? Díky za odpověď... |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 18:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
Návrat nahoru |
|