Právě je út prosinec 24, 2024 18:57
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
Kontrole to neuniklo, Michal Vaňhara měl problémy s uploadem a byly jsme domluveni předem na změně podmínek. Karno měl nejprve kontaktovat mně, než se ozval do fora. Moje chyba byla, že jsem toto neoznámil zároveň s ukončením kontroly replayů. Takže omlouvám se za neúplnou informaci. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne září 11, 2011 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
Předmět: |
|
|
FRISTENSKY Jiri napsal: |
Tome, bude muset udělat reinstal znovu a průběžně zkoušet, kdy mu to začne padat. (udělat čistou instalaci).
Nainstalovat hru, patch, plugin a začít instalovat tratě. Mně začala padat Plane II po nainstalování trati Rally School2 (v shakedawn). Tak jsme školu odinstaloval, reinstaloval otočenky, doinstaloval ostatní tratě a začal dávat profil, auta atd. Teď už to je v pořádku a dokonce mi tam zůstala i ta Rally School2, i když jsem ji odinstaloval. Nezkoumal jsem dál, proč to dělá ten binec, ale možná by stálo za to, vyzkoušet, co se hře nelíbí na té otočence.
Takže ať zkusí můj postup a při instalací tratí to průběžně zkouší v šejku, jestli mu to nezačne padat.
Ať se zadaří, je to fakt opruz. |
Takže děkuju Jirkovi za tip stačilo odinstalovat obrácenou školu a šlo to a obrácená škola tam zůstala takže v pohodě děkuju. |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: ne září 18, 2011 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|