Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
Předmět: |
|
|
S tím jsem zase ale měl problém že pokud jsem setup nastavil v rychlé rally tak mi potom nefungovalo auto na pluginu,musel jsem je celý přeinstalovat,a to dělat taky kvůli každý blbý změně se mi taky nechce,tak si bouhužel budu muset poradit jinak no. |
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ale ne. Pokud je to nastavené v rychlé rally (a nelezl jsi předtím do setupu přes plugin), tak to funguje vždy. V pluginu to někdy může zlobit, protože tam zůstane viset nějaký jiný default nebo něco takového. To by věděl Wally. Každopádně přes plugin to někdy zlobit může a není to tím, že by fyzika neměla správně meze. V rychlé rally to nezlobí nikdy, pokud už předtím se to nenačetlo blbě v pluginu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No mě někdy pomůže třeba v tlumičích,dát věc co chci ladit na max a zase vracet zpátky,pač když je tam krok třeba po 0,3,tak ho mám rozhozenej a tímto ho vyrovnám.Př: Max komprese je 9 a krok je po 0,3,ale já mám 8,6,což je blbost.Dám tedy na max na 9 a zpátky už to jde,tak jak má. |
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 16:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Vlasto, problém by také mohl být v tom, že si starý set nesmazal,ale POUZE upravil dle new hodnot New set musíš dělat s defaultu new fyziky a né ze starého setu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so říjen 04, 2008 8:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No, nemusíš, ale je to docela náročné změnit vše, co je nutné přes texťák. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so říjen 04, 2008 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
prosím neporadil by mi někdo..... vuebc si nemůžu nastavit auto,jezdím s 1600 ignisem,ale nastavit nci nemůžu protože i kdžy změním jen tlak v pneumatikách tak mi nejde přes plugin spustit shakedown. Ale mám dva setupy od Lucifera a na ty mi to normálně funguje,ale o nový svůj se ani nemůžu pokusit. Zkoušel jsem ho dělat v rychlé rally i v pluginu,ale všechno stejný a už prostě nevím . Jinak turnaje a vše mi chodí uplně nromálně na ty Luciferovi setupy i na default |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: út září 08, 2009 8:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
stačí si přečíst soubor "read mee", tam máš vypsány hranice povolených hodnot |
|
Zaslal: út září 08, 2009 11:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Možná je Karle problém jinde. Jenom zopakuji obecně známý fakt.
Pokud uděláš setup v rychlé rally (resp. pokud cokoliv děláš v rychlé rally) a potom chceš odjet něco přes plugin resp. shakedown, většinou se ti RZ nerozběhne. Stačí ale jenom vyskočit z rychlé rally do rally školy (na ten "buzerplatz", kde se člověk ani nemusí rozjet) a potom zpátky do shakedownu a už to běží. |
|
Zaslal: út září 08, 2009 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj to máš vlastně pravdu, na to jsem pozapomněl |
|
Zaslal: út září 08, 2009 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
kluci tak to je přesně ono,zajel jsem do školy a už nastavení funguje děkuju moc |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: út září 08, 2009 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
Předmět: s1600 |
|
|
na jakem slotu ma byt s1600, ja mel zato, ze MUSI byt na slotu2, misto mg_zr ? |
|
|
Zaslal: st září 30, 2009 11:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Slot 02 je výhradně pro S1600 (tak jsou dělány i instalátory) nicméně jej můžeš dát kamkoliv Občas sice hodí špatný set,ale při dalším načtení setu to je v pohodě, mám vyzkoušeno a S1600 mám nahrané zároveň asi 4 Jinak to na nic nemá podstatný vliv, omezení fyzik je stejné jako na slotu 02. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt říjen 01, 2009 7:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
Předmět: 1600 |
|
|
ok, myslel jsem to tak , jestli se nemuze zmenit chovani vozu kdyz to bude na slotu 4wd, tez to tak udelam na testovani |
|
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Chci se zeptat jestli je možné mít víc setupu než 3. Protože já mám 1.šotolinu
2.asfalt (francie)
3.Příbram
A Příbram mi nesedí na Hrádku A Liptákovu tam mi hrozně klouže zadek. Nešlo by to udělat abych měl možnost si udělat 4 setupy??
A co byste mi doporučili na nastevení pro hrádek a liptákov? Mě to tam hrozně klouže.
EDIT: Jezdím s Mitsubishi Lancer Evo IX |
|
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 12:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|