Právě je so leden 11, 2025 23:36
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
Předmět: |
|
|
aha ja jsem blbec špatne jsem to přečetl sory fallout je střilačka ne to viš myslim jen na auta |
|
Zaslal: út březen 02, 2010 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
tak som si to vyskusal... isiel som noiker ale nevedel som ist na plno lebo ma brzdila moja psychika....proste mi to nedovolilo ist viacej.. velky rozdiel som nevidel iba ked som siel pomalicky a sustredil som sa na kriky...problem bude aj v tom ze mame male monitory |
|
|
Zaslal: út březen 02, 2010 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Tak vyzkouseno a funguje to perfektne. Ale asi nic pro me. Oci z toho mam rozhozeny a nejsem schonej s tim kloudne jet. Narocny to na grafiku u me docela je. Jedu tedy v 1920x1200 diky 24 monitoru. Na "malem" monitoru si to nedokazu predstavit. Jeste to pak vyzkousim na TV.
Jo a jeste jedna zasada.... mit tmu. Pri svetle rusi veci okolo. Proste byt jako v kine.... drzet se s nekym za ruku a uzivat si jizdy |
|
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
bikerek
|
Předmět: 3D |
|
|
jsem tu nový ale vlastní doma komplet 3D technologii
zkracene: Nvidia GTX 280 , Phenon II 4X 3,2 Ghz , Nvidia 3D porjektor + komplet ve na 3D 3,5m uhlopricka a koukam na to z 3,5 metru )
Nvidia 3D vision s shutter brýlema
///////////////
pánové nezlobte se ale jsem asi prvni kdo tuhle hru zkouší a musim říct
= PECKA !!!!!!!!!
kdyz vam čumí SUBARKO do pulky pokoje , mazec
záver zatim teprve odlaguji RBR ale 3D tu pracuju LUXUSNE , kdo by tohle jednou videl prestal by to hrat ) dokud nebude mit 3D , porste jiná dimenze hrani |
|
|
Zaslal: čt březen 25, 2010 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|