Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VALENTA Frantisek
|
Předmět: |
|
|
myslím že když nejsou vydaný tak ani kontrola nebude. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: ne březen 25, 2012 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: POCHVALA |
|
|
Neda mi nepochvalit usporiadatelov za vybornu skladbu trati, povrchu trati, ich naslednosti a logiky. Jazdou som sa fakt bavil. Jedine co mi chybalo ako ta povestna ceresnicka na torte bola absencia Mlynkov ale nevadi - fakt SUPER podnik. |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: čt březen 29, 2012 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: Pajer |
|
|
Taky bych chtěl vyseknout poklonu skladbě a i tomu, že se jelo bez textur.. díky všem těm texturám TR je originál taky exotika..
(Fotogalerie????)
taky mě mrzí jak se založil ten test na šumburk.. končit test v jednu ráno.. to přeci není normální.. nevidím v tom jediný rozumný důvod..
ahoj na Monteklandu.. |
|
_________________ .......RALMEN.......
Lada 112 TMS 1.6
.....MANAGER......
->Kizz-me WRT<- |
Zaslal: čt březen 29, 2012 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, tak jsem dojezdil .. rally krásně složená, velmi náročná, užíval jsem si do posledního cíle. Na posledním Šumburku konec a to opět, jak už je pro mne snad této trati zvykem, stopkou na místě. Pokud se toto bude někdy opravovat, tak ty totálně tuhé objekty, které by přitom tuhé být neměly by bylo dobré opravit. Viz:
|
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne pá březen 30, 2012 9:10, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 23:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Zkus to poslat přímo Pyrosovi. Posílal jsem mu nějaké doporučení ohledně nové Sosnové a tam říkal, že to asi ještě bude upravovat. Myslím si, že je škoda, že tak krásné tratě kazí takové chyby... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Já bych v tomto případě nemluvil o chybě na trati. Spíš v modelu auta, resp. v možnostech poškození aut v RBR. Reálně si myslím, že by došlo při nárazu do ocelového sloupku plotu k poškození nárazníku a následně k ulomení kola. Takovej plot by určitě nefungoval jako svodidla. To bysme asi ale chtěli po RBR přecejen moc. |
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...ano,chceme asi moc.....právě jsem na RZ 14,po startu a na šotolině přejel půlmetrový rákos vlevo - chladič odešel...vizuální poškození žádné.....V I.E - Berghaim - za kruhákem a benzinkou,odbočka doleva, jsem sundal dopravní značku....NIC..... |
|
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Michale, myslím že v tomto případě, pokud nebereme v potaz nějaké zapichnutí tyčky do útrob motoru, tak takovou tyčku by auto mělo bez problémů přejet. Je to tenčí a štíhlejší profil než značka a ty pokud se nepletu nejsou v RBR konečnou. Takže si myslím, že zrovna v tomto případě by to rozhodně mělo být měkčí a počítám, že to tam Pyros má jako zcela tuhý objekt. Jinak by mne to nezastavilo na fleku. Vím z diskuze s Vaškem Šourkem, že tady ty polotuhé objekty jsou u nových tratí trošku problém. Každopádně toto by zcela tuhé rozhodně být nemělo.
Ale samozřejmě je toto moje chyba, že jsem cpal moc doleva ve snaze, abych neměl rozhodně vnější zadní kolo na trávě.
A jak píše nade mnou Vlasta - ano, zrovna ta značka na Bergheimu - ty sloupky plotu by se měly chovat + - jako ta značka. Ona zrovna tomu auto něco udělá, záleží asi jak kdy, ale nezastaví jej na fleku. A zrpvna na takové úzké trati, jako je Šumburk jsou jakékoli takové zcela tuhé objekty těsně u trati opravdu velmi diskutabilní. |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne pá březen 30, 2012 9:23, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
Předmět: Re: POCHVALA |
|
|
PREISINGER Peter napsal: |
... Jedine co mi chybalo ako ta povestna ceresnicka na torte bola absencia Mlynkov ale nevadi - fakt SUPER podnik. |
Mlynky bylo v plánu taky zařadit, ale bohužel nejsou v nabídce tratí pro skladbu podniku TR... |
|
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
To je nějaké divné Mlýnky se jely hned na první rally letošního TR Pamatuju si to docela přesně ,protože sem tam skončil |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá březen 30, 2012 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
Předmět: Re: Pajer |
|
|
PAJER Petr napsal: |
Taky bych chtěl vyseknout poklonu skladbě a i tomu, že se jelo bez textur.. díky všem těm texturám TR je originál taky exotika.. |
Vypadá to, že budu v menšině, ale mi se TR závod bez textur moc nelíbí. Je mi jasné, že texturami jde i hodně zkazit, ale vždy to je zpestření všedního závodění a na každý podnik TR se těším s očekáváním, jaké textury si pro nás org. tým připraví a s čím se budeme muset porvat. Ale nejsou, tak nejsou, svět se nepo...
Ale že nejsou bannery, to je myslím ostuda pořádajícího týmu a TR jako podnik takový si to nezaslouží. To kluci mohli připravit, není to tolik práce.
Za skladbu jinak poklona, i když tratě nejsou dle mého gusta, tak opravdu se mi to líbí.
PS: Mlýnky by určitě taky šly dostat do TR, myslím, že stačilo kontaktovat vedení TR a domluvit se. My tam takhle dávali PekloSnow. |
|
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jako textury mi nevadí že nejsou,aspoň neměl nikdo problém s její instalací A to je snad prvně v celé historii TR,co neměl nikdo problém Ale musím souhlasit s Frišťou,že banery být měly Když to nezvládne nikdo v teamu,mohl manager někoho zdatného požádat. Vždyť tam ani není reklama na pořádající team a ani na podnik TR. To je velice špatná vizitka,jinak podařeného podniku |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá březen 30, 2012 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREIT Michal
|
|
Návrat nahoru |