Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Třístupňové Euro je |
Dobrý nápad |
|
73% |
[ 70 ] |
Špatný nápad |
|
11% |
[ 11 ] |
Nedomyšlené |
|
14% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 95 |
|
Autor |
Zpráva |
BEZSTAROSTI Jiri
|
Předmět: |
|
|
SupeRally smrdí Etapy by mi ani nevadily ale jinak mi celkem vyhovuje stávající systém. Spíš bych trochu eliminoval polskou špičku S1600, to je demotivující faktor |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: st květen 07, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jirka: No asi tak s tema polakama |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st květen 07, 2008 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Já bych naopak SuperRally zavedl, protože nejde jen o výsledek ale i o to tu soutěž si užít a třeba nějakou pěknou stíhací jízdou se posunout o spoustu míst vpřed a to je někdy lepší pocit, než jed pořád ve předu, ale to je můj názor, tedy toho kdo jezdí hlavně pro ten požitek a ne jen pro výsledky.. Zdravím |
|
|
Zaslal: st květen 07, 2008 22:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No nevím. Podle mě prostě když se to rozstřelí, tak má být konec a ne nějaké nějaké superally. Ale já jsem byl vždycky odpůrce superally, i v reálu, takže mě berte s rezervou
Mimochodem, v turnaji, kde jede 400-500 lidí nemáš se superrally šanci absolutně žádnou a nějaká stíhací jízda je celkem k ničemu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st květen 07, 2008 23:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JJ souhlas s Mirkem |
|
Zaslal: st květen 07, 2008 23:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
No nevím. Podle mě prostě když se to rozstřelí, tak má být konec |
Tohle už dělá FIA znechutit fanouškům rally. Real: jen obrazně na start se postaví 100 posádek 1 den a 50 jich taky skončí na co jse půjdem podívat druhý den? já bych SR nechal vím o spoustě lidech kteří když jen nabourají a mají pentli tak dají odstoupit aniž by dojeli do cíle. Já jedu pro zábavu a rally si užiju celou i s pentlí už několikrát se to vyplatilo. myslím že hlavní motivace by měla být protnout cílovou pásku ať už bez nebo se SR toť můj názor. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st květen 07, 2008 23:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BALAS Marek
|
|
|
Myslel sem to asi stejně jako Honza Brablec. Jde o to si užít celou rally i třeba s pentlí a projet cílovou rampou. Zvlášť když někdo jede bez nominace a celou rally si na 100% užívá. To se kolikrát nám nominovaným nepodaří rally si jen užít a spíš se trápíme s tím jak nejlépe dojet do cíle a užíváme si jen minimálně (záleží jak kdy)
Jinak koukám, že se tu rozběhla celkem slušná diskuze...jen tak dál, třeba SR přece jen vybojujem |
|
_________________ RT--WRC-- Czech RBR Team - Subaru Impreza N12
RBR Czech Fansite - http://rbrfan.onlineracing.cz |
Zaslal: st květen 07, 2008 23:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Současný systém EURA se mi zamlouvá a nechci na něm nic menit. Ale neříkám, že změny jsou reálné třeba nový pořadatel poháru |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt květen 08, 2008 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
A co to udělat jako v reálu, tedy že se po rozstřelení sice nastoupí do SR, ale jezdec už nebude figurovat v celkové klasifikaci? Pokud tady někteří tak volají po odjetých kilometrech... |
|
_________________ |
Zaslal: čt květen 08, 2008 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
To řekni Vaškovi a vyrazí s Tebou dveře Kubo, euro se počítá automatickým systémem, jakákoli věc, co už na pluginu nefunguje je spousta programování navíc... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt květen 08, 2008 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
OK, pokládám peněženku a zdrhám radši |
|
_________________ |
Zaslal: pá květen 09, 2008 11:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
System SupeRally je docela dobry, ale spis me napadlo co udelat to co je u nas v rally letos a to bonusove body za vyhrane etapy? Je jedno v jakem turnaji, ale musi mit vic nez jednu etapu. Ze by se proste dalo ve vysledkach kliknout na nejaky odkaz kde by byly secteny jen casy druhe etapy a podle toho by se rozdelily bonusove body. Myslim, ze je to dobra motivace jet druhou etapu kdyz to v prvni pokazim. Co vy na to? |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so květen 10, 2008 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Souhlasim s Martinem ty bonusovy body by alespon me mnohem vic motivovali. |
|
Zaslal: so květen 10, 2008 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jak už jsem napsal, velké turnaje se jedou na automatické bodování a systém bonusových bodů by se musel naprogramovat. To je spousta práce pro Vaška Korála, ale můžete to na něj zkusit. Euro se na dvě etapy ale nepojede. |
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Jo to je jasny, ale myslim, ze treba v TR by to bylo fajn. Euro je na jednu etapu lepsi a pro hodne lidi hlavne casove pristupnejsi si myslim |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: ne květen 11, 2008 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|