Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BUJACEK Martin
|
Předmět: |
|
|
Schvalne jsem zalozil tohle tema tak brzy, aby se mohlo vse probrat a udelat nez vse vypukne. Nasledujici 2-3 mesice musime doladit vsechny pravidla, sehnat lidi, udelat kalendar az IRC zverejni na pristi rok.
Zacatkem zari nebo rijna bych rad spustil prihlasky a do konce roku udelal 2-3 testovaci zavody, aby se videl zajem posadek o IRC a o skupiny atd.
Aktualne se dodelavaji stranky a rad bych je brzy spustil, takze sledujte forum |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: ne květen 30, 2010 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VODICKA Petr
|
|
|
Jasný hoši, to já jen tak aby řeč nestála . Jinak FRONTLINE Rally Team se určitě zůčastní |
|
|
Zaslal: po květen 31, 2010 10:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Spusteny stranky IRC 2011!
http://www.irc-rally.ic.cz
Zatim je to prvni verze bude se postupne vse doplnovat. JSou tam uz zakladni pravidla, ale nejsou konecna zatim. |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: čt červen 03, 2010 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Rene
|
|
|
Super práce, moc rád se zúčastním. Také mě hodně zaujal již zmíněný pohár Clio R3 Cup, věřím v jeho realizaci |
|
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já sám přemejšlim, že bych ho jel. Já myslim, že by mohl bejt slušnej zájem o takovej pohár. |
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 0:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
VIZ.PRAVIDLA: Pro všechny jezdce co nemají najeto více jak 10 000 km na svém profilu. Omezení startu ve třídě S2000. Ostatní skupiny povolené.
To je škoda, protože já jezdím jen S2000 a takhle jsem vlastně předem odepsán jestli jsem to dobře pochopil. Škoda |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
To jsme na tom Zdeňku (Štípa zdraví do Otrok) na chlup stejně. V RBB mám taď nainstalované vlastně všechny S2000, jen jedno WRCové Subaru a S1600 MG, ale už tak 3 měsíce jsem neseděl za ničím jiným než je moje VW Polo s2. Ono do nové sezóny IRC je času eště dost, tak když se bude dařit, mohl bych těch 7 000 Km ještě nějak najezdit, ale... taky mě toto mrzí x(. |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Pánové, já myslím, že za toho půl roku to zas tak nemožné není... Zdraví Otrokovice |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Máte v Otrokách fajn průmku...takovou šikovně malou, v něčem rozsáhlejším bych chcípl xD. // Tak nemožné to není, ale zas bude léto...do teď více méně jen pršelo, jestli bude hezké počasí, musím denně sedět na kole a trénovat na závody. No...uvidíme. Myslím že to nějak udělám x). |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Ahoj.
Na tento seriál se vcelku těším a věřím, že se ho zúčastní i náš tým BLUE DEVIL.
Mám jeden drobný návrh. Vzhledem k velmi omezenému počtu tříd se dá očekávat velký přetlak jezdců. Když budu jako manager muset nominovat jen dva jezdce, zbytek týmu pojedou jako soukromníci a možná jich nakonec bude víc, než "elita" s nominací.
Ptám se tedy: je možná úvaha nominací více jezdců do jedné třídy? Třeba 4?
Pokud by zde byla třeba obava, že by tím tým nahrabal zbytečně moc bodů, je možné aby body dostali třeba jen nejlepší dva nominovaní ve třídě? Individuálních bodů by se to týkat nemuselo.
Děkuji za vyjádření a přeji mnoho úspěchů na prahu nového projektu. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GABOR Stefan
|
|
|
Miro,to je hodně dobrej nápad.Takto jsem chtěl udělat Red Bull Cup,ale Bohužel nemůžu rozdávat licence.
Tento systém je hodně zajímavej a podle mne by se to hodilo i do TR. |
|
|
Zaslal: so červen 05, 2010 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
MARASEK Zdenek napsal: |
VIZ.PRAVIDLA: Pro všechny jezdce co nemají najeto více jak 10 000 km na svém profilu. Omezení startu ve třídě S2000. Ostatní skupiny povolené.
To je škoda, protože já jezdím jen S2000 a takhle jsem vlastně předem odepsán jestli jsem to dobře pochopil. Škoda |
Nepropadal bych panice, máš ještě 6 měsíců a něco, takže to ještě můžeš v klidu stihnout, pokud budeš jezdit každý den. |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: so červen 05, 2010 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
Předmět: VIRC |
|
|
ahoj ja jsem pro virtual intercontinental rally challenge už jen proto že v RBR neni WRC ale VWRC
chvili jsem si hral v PSku a udelal aspon znak
|
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kluci s těma 4 jezdci do nominace se mi to nezdá jako úplně dobrej nápad. U většiny týmů neni tolik jezdců do skupiny, aby vyplnili 4 místa a pak by byly týmy v nevýhodě. Krom toho přetlak tim vůbec nevyřešíme. Každý může přece nominovat dva nejlepší, ostatní se můžou snažit aby nominaci dostali. V tom je přece to kouzlo, když do toho může zasahovat ještě manager svými rozhodnutími o nominaci. To VIRC proberem s Martinem a uvidíme. |
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|