Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PTACEK Martin
|
Předmět: |
|
|
To Bruďas: to jsou jen návrhy!
A pak ano, můžeš 1x za sezonu zažádat o restart bez udání důvodu, protože např. takovému p.Barvíkovi to myslím 3x spadlo na Strýčkách, protože trefil místo, kde to prostě spadne do win.
Tím pádem p. Kuncl něměl s kým závodit.
Dále to má výhodu v tom, že na konci sezóny se netaktizuje a houfně se nepřecházi z tříd kde je to jasné na pomoc tam, kde to není jasné.
A co se jedná ohledně škrtání, to vycházím z toho, že se zde snažíme těžce dodržovat pravidla podle MS a MČR a přitom toto pravidlo je z MČR, kde se počítá 6 nejlepších výsledků (2 nejhorší škrtají) a to jedou pouhých 8 závodu
Zase opět, má to výhodu, do posledního závodu člověk neví
Podle mě, pro Team Rally jen pozitivum.
Škoda, že to budeme rozebírat pouze jen přes forum, bude to trvat týdny, než se to vyladí, v Čeložnici to mohlo být raz dva, škoda, že jsem to psal cca před 2 měsíci, že by se v Čeložnici měli sejít manageři teamů s vedením a pořešit problémy.
A ta slivka, telefon máš na mě, domluv se a pak mi dej vědět, skočím ti pro to do Slušek a dovezu. |
|
Zaslal: st květen 16, 2012 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ptíco číslo na tebe sem nějak vytratil můžeš mě ho poslat na pm? Ve foru je to moc na očích aby ti pak nevolaly fanynky z půlky republiky |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st květen 16, 2012 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Chlapi. Vyrážíme ve dvou lidech z Vlašimi (D1 exit 49) v pátek kolem 11-12 h. Jestli by měl někdo zájem přisednout a vyhovuje mu to časově jako nám, tak pište na P.M. |
|
|
Zaslal: st květen 16, 2012 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
To Bruďas: to jsou jen návrhy!
A pak ano, můžeš 1x za sezonu zažádat o restart bez udání důvodu, protože např. takovému p.Barvíkovi to myslím 3x spadlo na Strýčkách, protože trefil místo, kde to prostě spadne do win.
Tím pádem p. Kuncl něměl s kým závodit.
Dále to má výhodu v tom, že na konci sezóny se netaktizuje a houfně se nepřecházi z tříd kde je to jasné na pomoc tam, kde to není jasné.
A co se jedná ohledně škrtání, to vycházím z toho, že se zde snažíme těžce dodržovat pravidla podle MS a MČR a přitom toto pravidlo je z MČR, kde se počítá 6 nejlepších výsledků (2 nejhorší škrtají) a to jedou pouhých 8 závodu
Zase opět, má to výhodu, do posledního závodu člověk neví
Podle mě, pro Team Rally jen pozitivum.
Škoda, že to budeme rozebírat pouze jen přes forum, bude to trvat týdny, než se to vyladí, v Čeložnici to mohlo být raz dva, škoda, že jsem to psal cca před 2 měsíci, že by se v Čeložnici měli sejít manageři teamů s vedením a pořešit problémy.
A ta slivka, telefon máš na mě, domluv se a pak mi dej vědět, skočím ti pro to do Slušek a dovezu. |
Už se na tebe těším puso, číslo jsem Brudlinovi poslal |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st květen 16, 2012 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: Pajer Petr |
|
|
Tak bych rád poděkoval za letošní Čeložnici... Bylo to opět moc fajn...
I přes menší zájem se tam sešla opět skvělá parta lidí a o dobrou zábavu, tak nebylo nouze...
Dělal jsem tam tak trochu mediální mrdku, takže fotky zveřejním jen co se vrátím z protialkoholní léčebny..
Díky Petr Pajer Kizz-me WRT
(PS. na pokoji se nám furt prášilo ) |
|
_________________ .......RALMEN.......
Lada 112 TMS 1.6
.....MANAGER......
->Kizz-me WRT<- |
Zaslal: ne květen 20, 2012 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ahoj, přesně jak píše Peťa. Bylo to lehce komorní, ale za mne opět vydařená akcička.
Chci poděkovat Michalovi, že to uspořádal a stejně tak Peťovi Taušů za to, že se ujal moderování.
Mějte se fajn a užijte RBR volna. |
|
Zaslal: po květen 21, 2012 8:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOMOCIL Ondrej
|
|
|
Byl jsem podruhé a opět jsem odjížděl nadšen a unaven. Díky všem za atmosféru a velmi příjemně strávený čas. Uvidíme se na tratích TR 2012. |
|
Zaslal: po květen 21, 2012 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
Tak a teď mi řekněte, jestli pak jste si uhlídali ty Vaše "diferáky"
Za mě také povedené. Ještě teď mi přeskakuje hlas. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: po květen 21, 2012 16:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: Foto Čeložnice |
|
|
Fotečky z Čeložnice:
http://ralmen.rajce.idnes.cz/Vyhlaseni_Team_Rally
Je to jen přebrané.. Upravovat tolik fotek se mi nechtělo..
Snad se tam každý najde.. |
|
_________________ .......RALMEN.......
Lada 112 TMS 1.6
.....MANAGER......
->Kizz-me WRT<- |
Zaslal: po květen 21, 2012 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Za mě to byla taky vydařená akce. Díky všem zúčastneným za to že se zúčastnili!
Petře, jsme rádi že Tvé "léčení" proběhlo rychle a s dobrým výsledkem. Díky za parádní fotky. Kdyby bylo možné někam nahodit zabalený balíček fotek v plném rozlišení, bylo by to super.
Přidím sem pár fotek ze svého stroje, ale musím to taky nejdřív trošku probrat. |
|
Zaslal: po květen 21, 2012 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
I já díky Monteku za a všem týmům kteří celou sezonu připravovali. 13 podnik v Čeložnici byl náročnej a tvrdej jako játra všech zúčastněných. Díky Michale za skvěle připravenou akci, Diky Petře za moderátoský debut. Máš pod čepicí (kloboukem) . Díky Wormíku za úžasný videa, bez tebe by ty fotky od Petra nebyly tak vysmátý a ti co byli vědí. No a v neposlední řadě je skvělé, že si příště můžeme přivést i své předškoláky protože Strejda Jirka pujde a pustí Plejstejšny nebo pude jezdit s autama |
|
|
Zaslal: po květen 21, 2012 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
taky jsem tam obtěžoval s fotozařízením, fotky nejsou tak peckové jako od Peti, ale poznáte se
http://jirkapeterajun.rajce.idnes.cz/Sraz_TR_2011_Celoznice |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: po květen 21, 2012 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
TAUS Petr
|
|
|
Také musím konstatovat, ze akce opet vydarena a hned bych si ji zopakoval, ale zase ne moc častokrat, protože to bych nemusel prezit!
Diky medo, ale bez tve neutuchající podpory z první rady, kdy jsi mi daval silu (nebo to byla ta starobrnenska 11, ted nevim) a bez kodloveho zadniho diferaku bych to rozhodne nezvladl ani ustat…
Ludviku diky, ale klobouk jsem mel jen abych vypadal smesne aniz bych otevrel tlamu, jelikož to neumim tak dobře jako jeden nejmenovany člen z IRIDIUM Rally Teamu.
Videa samo bomba jako vždy a fotky taky super a ještě jednou vsem co se na tom podileli diky za celou sezonu TR a nashle v pristi…
P.S. nevite nekdo co za kokota v klobouku se to na tech fotkach porad mota pred tim objektivem... |
|
_________________ tumba
FRONTLINE Rally Team
P.S. Znám Krtka! |
Zaslal: po květen 21, 2012 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|