Právě je út prosinec 24, 2024 19:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: |
|
|
To je pořád dokola a je to nesmysl. Hrouda tím co napsal určitě nemyslel, že je špatnej systém bodování. Na to co napsal by nemělo vliv jestli boduje 20 nebo 30 jezdců. Je nesmysl, aby bodovalo 30 jezdců, když v některých závodech nedojelo do cíle ani těch 20 bodujících. Když jezdilo kolem 50 jezdců v jedné třídě, tak to smysl mělo. Při tomto počtu to rozhodně smysl nemá. Myslím že je zbytečné toto téma opět otevírat. |
|
Zaslal: út duben 09, 2013 19:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
Založen: 17. 04. 2012 Příspěvky: 38 Bydliště: Kopřivnice Pod Moravií 1314
|
Předmět: Humalamaki |
|
|
Zdravím,nejdříve bych chtěl poděkovat za pěknou a náročnou KCM Rally,hlavně ta 21. RZ byla náročná a ten,kdo neměl špiony byl doslava namydlený,ale jo,beru.K dotazu.Trať Humalamaki když se jede na mokru a ve špatných podmínkách,tak mi spadne,múžete mi někdo,prosím poradit co s tím?Ono mi v shakedawnu nejdou ani měnit podmínky ze sucha na vlhko nebo mokro,dík |
|
|
Zaslal: st duben 10, 2013 13:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
|
Předmět: Hamalamaki |
|
|
Zdravím,tak jse z to trochu blbý.V plugins Zdll mám,opravu jsem si stáhl,rozbalil a celou složku překopíroval,ale nic.Něco dělám špatně,cooo?Prosím o trpělivost a poraďte,díky |
|
|
Zaslal: st duben 10, 2013 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Jarku, předně to není tvoje chyba, ale chyba toho, kdo zakládá turnaj na kterém ti to spadne. Takže problém není na tvé straně.
Zkus si třeba počíst tohle: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=87291#87291
pokud ani pak nebudeš vědět co a jak, tak to neřeš a smiř se s tím, že to tak je - pořád lepší, než aby sis nějak poškodil komplet trať, popřípadě hru. |
|
|
Zaslal: st duben 10, 2013 16:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKLIK Jaroslav
|
Předmět: Hamalamaki |
|
|
Zdravím a tak tedy na to prdím.Je ale škoda,že taková pěkná trať se nedá udělat pro všechny.Jiří DÍKY |
|
|
Zaslal: st duben 10, 2013 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
je to taký jednoduchý vec prekopírovat počasie napr. zo sucha na vlko, mokro ale nie každému sa to podarí... a práve zato som upravil tieto trate a nahral na ulož.to .... ak pôjdeš na moju stránku: thundercup2, v sekcii Download nájdeš upravené trate: Humalamaki, Peklo, Bergheim ..... stiahneš, rozbalíš a vložíš do hry Maps... pokaziť sa stím nemôžeš nič, iba zízkať aby fungoval Humalamaki v každom počasí a na každom povrchu, a Peklo + Bergheim na vlhkom a na mokrom nespadne ak sú nastavené dobré podmienky... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: st duben 10, 2013 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Za neodeslání replayů obdrželi 10 minutovou penalizaci tito jezdci: Tony Maryško, Dalibor Rafaj, Mira Chudej, Lukáš Kolář, Milan Skála a Milan Peška. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|