Právě je ne leden 26, 2025 3:56
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste taky pro? |
ANO |
|
100% |
[ 11 ] |
NE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Schwarz napsal: |
tedka to tady projedu naplno, hele strom tak to do nej poslu abych jim to poradne rozbil a pak si na ne zanadavam ze jim to nefunguje |
|
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po červenec 11, 2005 1:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
mikeee napsal: |
Skorpion napsal: |
Solberg nekdy rozbil Loebovi sklo?? Nebo jsis to jemom vymyslel? Jinak ty komentare byli dobry.
Makinnen a Manisenmaki uprosted Oulinpoji : Tak co jsi delal vcera Tommi? Ale nic moc, byli jsme kalit. A co ty? Manzelka stoji za hovno, nic moc... Tommi, tamhle nekde bude asi zatacka, tak si dej pozor |
tedka na ty posledni rally. |
Sakra tu posledni jsem nevidel. Skoda... Nevite, jestli by se to nedalo nekde stahnout? Ja jsem byl na lipne a tam nebyla televize |
|
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 1:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Sakra tu posledni jsem nevidel. Skoda... Nevite, jestli by se to nedalo nekde stahnout? Ja jsem byl na lipne a tam nebyla televize |
hele vy ftipalci, co vymyslite na Delacoura ? A tady mas squely starnaky na video http://rally.stanis.info/ jak Petter prosedl Loebovi okno. |
|
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Delacour napsal: |
Dobry, dobry a kurva kurva ted to poslu do stromu, chu ne tak ne kurva bolej me zada kurva musim se protahnout kurva ted to rozsekam, chu, kurva ted, hm je to vprdeli, co mi to kurva diktujes doprdele sme se kvuli tobe rosekali si dement,
spolujezdec napsal: |
Ale ja za to nemuzu |
No to hovno ty si to cely posral si kreten. |
|
|
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po červenec 11, 2005 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
...... Kdyz me potkas na ulici, tak me ani nepozdravis, protoze me nikdo nezna ..... |
Hele a kde je chyba. Wally porad ceka na tvou fotku aby ji dal do sine slavy. To jsme uz domluvili pred nekolika mesici
...... Kurva delas pocitacovy site, tak se nedelej, ze by byl pro tebe problem dojet nekam si pocekecat jendou za rok!!! A s timhle me nestvi, nebo si udelam cestu do brna! Pri ty prilezitosti bych jeste omlatil MVVS ten jejich pitomej motor o hlavu.... |
No nevim, jak presne to souvisi se sitema, ktere presnejireceno nedelam, ale vyuzivam. Z prace jsem na nejakem serveru v KV za fterinku, ale autem to trva tak ctyri hodiny cesta 700km (1400kc). Tak cekam na neco blizsiho |
|
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Beda ti jestli neprijedes!!! To si me neprej!!!! Tak si vezmes dovolenou, privezes rodinu a bude, no.. To je toho! |
|
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Doufejme ze se neco najde a bude se to moci uskutecnit ale Wally rikal ze se tenhle tejden zepta. |
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|