Právě je út prosinec 24, 2024 19:06
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Omezení v shakedownu fungují, ale až po tom, co manuálně načteš default. Bohužel. Předtím nejen, že nemáš omezení, ale hlavně máš úplně jiný default z jiné fyziky. Je to chyba pluginu. Snad bude odstraněna. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Takže hříšníky rozšířil ještě Michal Hrbáček. Stejně jako předešlí 3 borci dojel na mapy diferenciálů |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 0:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK Michal
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
Takže hříšníky rozšířil ještě Michal Hrbáček. Stejně jako předešlí 3 borci dojel na mapy diferenciálů |
Zdravím všechny, chci se omluvit podobně jako kolegové přede mnou. Bohužel jsem dojel na to, že tady moc nečtu forum a jednoduše jsem použil setup na Celicu ze staré fyziky, kde jsou jinak defaultně mapy diferenciálů. Neznalost tady neomlouvá. Nechtěl jsem si přilepšit, příště budu chytřejší.
|
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 0:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
mám dotaz - kdy budou ukončeny kontroly a rallye bude ukončena platnými výsledky ? |
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 22:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Tak výsledky jsou uzavřeny a oficiální. Za nepovolené nastavení vozu byli na konec výsledkové listiny pomocí penalizace odsunuti tito jezdci. Karel Kuncl, Rosťa Sekera, Jarda Cheníček a Michal Hrbáček. Vzhledem k tomu že k chybám v nastavení došlo zřejmě použitím setupů z minulých fyzik, rozhodli jsme se penalizovat tyto jezdce pouze v tomto podniku. Na start Fido Rally se mohou postavit. Automaticky těmto jezdcům provedeme kontrolu nastavení po závodě, i když nebudou v první pětce ve výsledkové listině. Doporučuji všem jezdcům co používají nastavení z minulých fyzik, ať si zkontrolují hodnoty nastavení. Vše ostatní bylo v Generation Rally v pořádku. K žádnému krácení trati, které by bylo nutné penalizovat, tentokrát nedošlo. |
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 0:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|