Právě je ne leden 12, 2025 0:16
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
Předmět: |
|
|
Já jsem pro rovnost v pohledech, některé pohledy totiž jsou jasně rychlejší než druhé. Jsou tu jezdci kteří si jezdí reál pohled jen tak z dobrého požitku a jsou tu jezdci které nezajímá nic víc než to být nejrychlejší. Osobně jsem přemýšlel tuhle myšlenku hodit do nějakého cupu, ale v TR by to bylo ještě lepší. I když vím že tohle neprojde. Ale je to tak!!! |
|
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Toto je diskuze o ničem a navíc je to nesmysl. V RBR je pohledu dost, každý si jezdí to, co mu nejvíce vyhovuje a maximálně si to užije. To samé mi přijde s řazením. Někdo jede automat, někdo manuál. Já jezdím manual,ale pro rovnost chci,aby všichni jezdili manual jako já,aby to bylo realnější. Blbost, ať si jezdí každý co chce, co mu vyhovuje a hlavně ať ho to baví, takhle by to odradilo spoustu lidí. A co více, jak se tady už řešilo, pohled z kabiny nemá s realem moc společného, protože v realu vidíte více a máte přehled. Jestli jsou tady rozumní lidé a já vím,že jsou,tento návrh nikdy neprojde. Jezdíme přece pro zabavu,ne?
PS: Jezdím nárazník |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po červenec 27, 2009 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Myslím že není rychlejších pohledů, jsou jen rychlejší jezdci |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: po červenec 27, 2009 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Honzo,pohled z kabiny jde nastavit tak,že vidíš skoro stejně jako z nárazníku.Nejreálnější určitě je,což se o pohledu z nárazníku rozhodně říct nedá.A pokud jde třeba o možnost nastavení si pohledu 5m nad auto,tak potom se dá říct,že všichni jedeme po jiné RZ,protože tam třeba horizont nebude horizont .To že by to odradilo spoustu lidí je myslim vcelku jedno.Už tato složitější samotná hra odradila spoustu lidí a přesto jsem rád,že je tak obtížná,jak je.Ale jinak je mi to vcelku jedno a protože to stejně nejde pohlídat,nemá cenu to tady už dál řešit. |
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
S posledním názorem naprosto souhlasím. "nemá cenu to tady dál řešit"
Hlídat to nejde, tím je to vyřešeno. Tak jako já třeba nejsem schopen nic zajet s pohledem z auta, tak Chrást nic nezajede s pohledem z nárazníku. Teda aspoň mě to jednou tvrdil. |
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 19:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
Jezdím pohled ze židle,můžu se zůčastnit dalšího ročníku TR? |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: po červenec 27, 2009 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Krtku ty aby jsi to neosladil:D |
|
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|