Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
O tom, že se budou rušit malé týmy se mluví již půl roku, za tu dobu si každý mohl sehnat potřebné lidi
P.S. Když jsem vstupoval do teamu,také jsem nikoho neznal, teď jsme dobrá parta i když věkové rozpětí je od 14-49 Ale každý rád druhému pomůže a to i z jiných teamů A na takovém srazu jako při vyhlášení TR to byla paráda |
Naposledy upravil HAZE Jiri dne po září 22, 2008 11:10, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne září 21, 2008 23:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JURICA Stanislav
|
|
|
Každý má svůj názor, ale podle mě zrušit aktivní týmy se dvěma jezdci je nesmysl.... |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
tymu je tu dost to cislo me prekvapilo ale musim souhlasit stema co maji v tymu dva jezdce a jsou aktivni tak proc by se meli mazat v MS taky nenasazuji tolik jezdcu a podivejte se do MMCR kdyz uz rusit tak ty co opravdu nejezdi jak ktomu prijdou ostatni jezdci co pravidelne jezdi turnaje a snazi se konkurovat ostatnim tymum muj tym nemam sice ani rok ale jezdime aktivne tak se mi to zda nefer mazat male tymy uz to tady zacina byt jak v F1 jen ty silne tymy nezlobte se ale je to nefer |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GAJDOSIK Ivo
|
Předmět: Re: Procisteni ano, omezeni poctu clenu ne... |
|
|
Zdravím,pročetl jsem stavajici diskuzi docela pečlivě a chtěl bych přispět také svým názorem,ač třeba nejsem manažer. S mým manažerem (Stanislav JURICA) jsme sice ještě téma nestihli plně prodiskutovat,ale plně s ním souhlasím,týmy o dvou členech,které se aktivně (1,2 velké poháry) zapojí do bodování (oba v jedné skupině) by neměli byýt zrušeny. Chápu,že pak se nemůžou prát o přední místa v týmech,ale na druhou stranu s tím do toho dou.
Plně souhlasim se zrušením jednočlených posádek a k definici aktivity jezdců je to těžko,někdo může proležet půl roku v nemocnici a když se pak chce vrátit,tak začínat od začátku..proto souhlasím s obesláním jezdců ať už mailem,nebo jinak a dát lhůtu třeba měsíc (dva) na aktivaci,pak účet na min 6-9měsíců zmrazit a pak teprve mazat. Definice aktivity pro umístění v týmu bych pak považoval registraci na min jeden pohár,jinak může kdokoliv dál jezdit bez týmu na volně přístupných turnajích.. |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
to VAREKA Patrik:
1. Prosim pouzivej diakritiku, citelnost prispevku se tim znacne zlepsi
2. Jak uz se psalo nahore, srovnani s realitou tu pokulhava, protoze tu neni 6 tumu ale 100x vic.
Souhlasim, tahle zmena je cilena proti miniaturnim tymum. Neznamena to, ze musi nutne zaniknout - klidne si muzete delat web, skiny na auta, testovaci turnaje a ja nevim co vsechno - ale nepocitejte s podporou na tehle strankach. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po září 22, 2008 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JURICA Stanislav
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
to VAREKA Patrik:
Souhlasim, tahle zmena je cilena proti miniaturnim tymum. Neznamena to, ze musi nutne zaniknout - klidne si muzete delat web, skiny na auta, testovaci turnaje a ja nevim co vsechno - ale nepocitejte s podporou na tehle strankach. |
takže pokud to dobře chápu, tým může běžet mimo plugin. jo? v tom případě mě to přijde ještě jako větší nesmysl. V nějakém turnaji se podle tvých slov minitým umístí, někdo se o něj začne zajímat ale na pluginu ho nenajde... není to trochu krok zpět??
promin za moje názory, určitě je dobře že se snažíte na stránkách stále něco zlepšovat, ale toto podle mě není dobrý směr. My máme tým třeba proto, abychom si někdy u piva řekli - "ty jo na tom SADACu jsi dal ale dobrou ránu. škoda. mohl to být pro náš tým první bod." - "nj, ale ted trénuju na RBR CUP a snad už to vyjde" - To je špatná forma závodění?? je mě jasné že nikdy nebudou mini týmy konkurovat temům jako je třeba Carslbad, Fido, HSF či Kizz-me. Ale jde o to že i jezdci v minitýmech mohou být kvalitní a baví je to minimálně stejně tak moc, jako lidi ve velkých týmech, které tento server jak se zdá upřednostňuje .....
a co třeba zaplatit licenci týmu? třeba 100 korun za každý tým? každý aktivní tým tu 100 korunu dá určo dokupy i když je to smutné že by se i za tým muselo platit .... |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
Předmět: s |
|
|
ve skupine boduji 2 lidi, tak proc vice clenu kdyz ostatni tridy nechteji jet? 2 lidi jsou uz tym. |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
S tím rušením malých týmů naprosto souhlasím, podle mě to ani v míň jak třech lidech nemá cenu hrát si na tým!!! |
|
Zaslal: po září 22, 2008 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
HRBACEK David napsal: |
S tím rušením malých týmů naprosto souhlasím, podle mě to ani v míň jak třech lidech nemá cenu hrát si na tým!!! |
a jakou cenu ma nabirat do tymu cloveka, ktereho vubec neznas, a nikdy asi neuvidis a ktereho defacto nepotrebujes, jen proto, ze ti to nekdo "naridi"... |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po září 22, 2008 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Vyska:No,jde o to,jak spolu vychází ti týmoví kolegové...Mě můj týmový šéf taky vlastně "nezná",ani Jirka Háze,když o mě Karlu Novému dal vědět...ani tady Davida s Mirkem jsem neviděl a mužu pokračovat dál,ale protože spolu nemáme jedinej problém,připadá(aspon mě )že se známe odjakživa a vidíme se každe druhej den... |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Vintr Martin NEZNÁM kdo to je Jasně, že jsem jej neviděl, ale díky icq mi připadá, že se známe kupu let A na srazu se to jistě napraví Je pak sranda se koukat na jmenovky na prsou a koukat co je kdo za "ksicht" , kdo nebyl na srazu, tak to nepochopí |
|
Zaslal: po září 22, 2008 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Počkej Jirko,můj xichtík si musel vidět na stránkách |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
ja pochybuji ze pokud zrušíte týmy (aktivní) a jsou tam kvalitni jezdci ale ne dost rychli oproti profíkum že ho vezme někdo jako je třeba montek hsf a dalši mega týmy ja si myslím ze je to vuči aktivnim tymum nefer to se budem divat jak bojuje deset mega tymu a říkat si hmm ti jedou
PS: nic proti velkym tymum aby si nekdo nemyslel |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Co pořád řešíš, sháněj lidi Náš team ještě před rokem měl 5 členů a teď 16 A velké podniky můžeš jezdit i jako soukromník |
|
Zaslal: po září 22, 2008 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
řeším to že každý začina sam píšeš že před rokem měl váš tým 5 členů a trvalo vam to rok chce to čas a aktivni cleny to nejde tak rychle sakra ja sem myslel ze tady drzej pri sobe
Diskuze se bere špatným směrem, promazal jsem něco málo a prosím držme se tématu - moderátor |
|
|
Zaslal: po září 22, 2008 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|