Právě je út prosinec 24, 2024 19:13
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TESAR David
|
Předmět: |
|
|
Díky za odkaz. Ale mám další problém. Když v replay 2x kliknu levým, tak se objeví jenom kurzor a když 2x kliknu pravým, tak se sice objeví nastavení kamery, ale nedá se v něm nic upravit. Spouštím to přes _SSE.exe, nemám hru v C:\Program Files\... , mám nastavenou kompatibilitu pro WIN XP... |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Musíš zmeniť kameru cez kláves "C", až sa ti rozsvietia nastavenia. V zložke Pacenote\doc má pdf návod.
A radšej píš cez PM alebo email. |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ahoj, můžete mi někdo poradit jak udělat abych měl na výběr hlášky např. 0 až 7 ?
Dnes jsem zkusil stáhnout poslední verzi, přeinstalovat a je to pořád divočina Mrkněte na screen, hlášky jsou v tomto pořadí: levá, levá plochá, levá 1, levá 2, levá 3, levá čtyři, levá square, levá pět a levá šest.
Sedmička chybí naopak třeba square (6) je tam 2x.
|
|
|
Zaslal: st březen 16, 2016 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Tak jsem si musel poradit sám Kdyby se to někomu třeba hodilo, chyba byla ve složce:
Pacenote\config\pacenotes\packages, v ini souboru Numeric-Descending-Swapped-cz.ini bylo napsáno místo Numeric-Descending-Swapped-cz.ini jen Numeric-Descending-Swapped.ini
Snad je to k pochopení a ušetří to někomu čas |
|
|
Zaslal: so březen 19, 2016 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rad Sikora
|
|
|
Ahoj Martine, pomohlo to, děkuji. Jen se velmi divím a neumím si to vysvětlit že toto tady nikomu nevadí. |
|
|
Zaslal: st srpen 10, 2016 15:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Tak po roce zase já Nemůžu přijít na to kde jsou uložené hlášky odpočítávání na startu. Našel jsem pouze "GO" ve složce audio/games, ale kde je: tři, dva, jedna? I když jsem ve složce audio/speech/pacenote (i v Czh) přepsal původní hlášky pořád tam mám Tománka a nebo v angličtině Reida... Odkud si to teda bere ten zvuk? |
|
|
Zaslal: ne březen 19, 2017 13:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|