Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hrouda
|
Předmět: |
|
|
VASICEK Petr napsal: |
...když viděj slušný ceny a mají pro co házet, v tomhle případě jezdit ta učast se pak prudce zvyšuje.... |
To nemuzes srovnavat. Sipky se jednou koupi a uz s nema neni potreba nic delat. Tady by ty penize z velke casti, ne-li vsechny meli jit organizatorum, kteri travi hodiny (presneji tydny a mesice) vylepsovanim RBR. To je nezkutecne mnozstvi straveneho casu pro nasi zabavu a uz snad vic jak pred rokem se zacalo psat o nejake forme odmeny Wallymu za to vsechno. Ted uz je tech lidi vic, kteri si zaslouzi nejake podekovani.
A nejaka mateiralni cena pro viteze si myslim neni motivace. Notabene je na ni stejne jen par adeptu a my ostatni jedem pro radost a prijemne ztraveny cas. |
|
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 16:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Petře, Hrouda odpověděl v podstatě přesně co já měl na jazyku. Nelze srovnávat a myslím, že s motivací nebude u druhého ročníku MČR žádný problém. A parta lidí co se o nás stará, dostane aspoň něco, i když si nemyslím, že adekvátně k úsilí, co tomu věnují. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st listopad 08, 2006 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Také zastávám stejný názor, tedy že plně akceptuji navržené částky a navrhuji se už o cenách nebavit, maximálně ve smyslu "fans for tvůrci plug RBR" |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st listopad 08, 2006 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Já taky se vším souhlasím, ale taky by mě zajímal bod cis. 18 jestli to omezene nastaveni si budu muset hlidat a nebo jestli to bude kontrolovat plugin dik za odpoved! Uz se moc tesim |
|
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Martin: Bude pry volne stazitelny program na kontrolu setupu. Kazdy si to bude potom muset hlidat sam, stejne jako v realu. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st listopad 08, 2006 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Honza
|
|
|
Dobry den,
rad bych rekl, ze v podstate s pravidly nemam problem, ale dovolil bych si drobnou kritiku:
1.) platba za licenci teamu. vsichni v teamu uz plati osobni licence na MCR tak proc by se meli skladat jeste na teamovou licenci, to podle me moc nedava smysl a jsem proti tomu. kdo chce jet MCR, at si koupi odpovidajici licenci, to jo, ale at uz se lidi libovolne do teamu sdruzuji a rozdruzuji a prechazeji a podobne bez nejakych financnich vyrovnani a tak... Nebo klidne at je osobni licence o 50 kc drahzsi a at uz se neplati teamova. nemam predstavu, jak bychom se v teamu vyrovnavali - jsme team, ktery se v podstate vubec nezna a nevim, jak bychom si posilali 80 Kc (podil za teamovy poplatek) - samozrejme to realne je, ale je to fakt podle me nesmysl a zbytecna komplikace
2.) licence na jedno auto. s tim bych taky nesouhlasil. je to paradox, protoze me se toto omezeni v podstate netyka (nebot vsecko chci jezdit s focusem), ale i pres to proti tomuto "protestuji". Mike napsal, ze se snazi zmrazit pohyb jezdcu mezi ruznymi variantami vozu, ale to mi moc nedava smysl proc. Miku, porc? Proc by si nekdo nemohl jezdit kazdy zavod s jinym autem? Ja myslim, ze jde o to, aby nedochazelo k podvodum s fyzikami, ale pokud budu pouzivat povolene fyziky auta, tak proc bych jendou nemohl jet s focues, jednou s 307kou a jednou s imprezou? Moc nechapu a mozna bych privital nejake vysvetleni. Navic jestli je licence vazana jak na rally tak na sprint, tak uz to je postavene na hlavu uplne: proc by jezdec nemohl jet v rally s focusem a ve sprintu s accentem ? Mozna k tomu nejaky duvod je, ja nevim, ale v tom pripade prosim (klidne strucne ) o vysvetleni.
Predem dekuji za odpoved a vsem ucastnikum preji v MCR spoustu km bez nehod.
Honza S. |
|
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
jo presne na tohle jsem se chtel taky zeptat |
|
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
to Sporak: k tomu bodu 2) myslim ze se nekde psalo ted uz nevim kde, ze auto se bude mozna moct vymenit zase za neaky poplatek snad sem to napsal dobře, a doufám že si nevymýšlím.
a k bodu 1) to s tebou souhlasím |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út listopad 21, 2006 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Honza
|
|
|
VITA Tomas napsal: |
to Sporak: k tomu bodu 2) myslim ze se nekde psalo ted uz nevim kde, ze auto se bude mozna moct vymenit zase za neaky poplatek snad sem to napsal dobře, a doufám že si nevymýšlím. |
No to jo, ale to mi prijde fakt nesmyslne. Teoreticky priklad: Co kdyz budu chtit jezdit rally s focusem a sprinty s imprezou? to si budu muset kazdy tyden zazadat o zmenu auta a budu kazdy tyden platit 50 penez? no ja nevim, prijde mi to ustrelene vazat licenci na auto, stejna chobotina jako vazat povinne ruceni na auto, to taky vymysleli nejaci inzenyri (tim se nechci sebemin dotknout Mirka )
Opravdu bych prosil (uctive a s pokorou) odpovedne lidi, tedy Mirka, jestli by mi to mohl vysvetlit, proc je to tak (z meho pohledu) blbe. Prosim prosim. |
|
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gregory
Založen: 11. 03. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: Baška (Frýdek-Místek)
|
Předmět: Kde koupit licenci. |
|
|
Ahoj Lidi. PLS poraďte mi . Kde se dá koupit ta LICENCE B ? Jestli je na to nějaká stránka nebo co pls ? . A ještě jedna otázka. Jak se můžu přihlásit na nějaký ten závod nebo si mam koupit nějakou licenci na MCR ? Jde to vůbec ještě? Jezdím už dlouho ale až ted mám konečně net . Předem Díky |
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Nova sezona jeste nezacala.Informace o licencihc apod se dozvis na www.rbrmcr.com |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 15:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: Re: Kde koupit licenci. |
|
|
Gregory napsal: |
Ahoj Lidi. PLS poraďte mi . Kde se dá koupit ta LICENCE B ? Jestli je na to nějaká stránka nebo co pls ? . A ještě jedna otázka. Jak se můžu přihlásit na nějaký ten závod nebo si mam koupit nějakou licenci na MCR ? Jde to vůbec ještě? Jezdím už dlouho ale až ted mám konečně net . Předem Díky |
Pokud jsi úplný nováček na netu vítej mezi námi a zak začít jezdit se dozvíš tady
http://rbrczech.rbrmcr.com/index.php?act=al&p=howtostart |
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gregory
|
|
|
Jo to jsem díky moc. |
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gregory
|
|
|
Jo a ještě kluci. Jak to dělate když jsou zavody když je tam napsane Monte Carlo,Swedish atd to jako jezdite jak bo v Burnsovi takové tratě nejsou ne ? |
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Názvy jsou dle reálu a tratě přiřazené ze hry (jen přejmenované ) |