Právě je so leden 11, 2025 19:44
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKSOVSKY Jakub
|
Předmět: |
|
|
za 1) zatáčka o poloměru 90° je zase co za novinku
za 2) pokud sis pár rozpisů upravil na papíře, tak proč si je pomocí RBRDll nedáš do hry? Na co čekáš až to udělá někdo jiný za tebe? Z papíru do hry je to práce na 5 minut. Zkus RBRDll a když ti to nepůjde, napiš, rád poradím. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: út prosinec 29, 2009 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
teda ani se mi v tom rbrdll nepovedlo otebřít ten pacenote editor.Tenhle program mám poprvé v ruce proto prosím o radu.dík |
|
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
zatáčka o poloměru 90° je vážně blbost. uznávám po zpětném přečtení ale snad jsem se pochopili a to že to můžu nějak takhle jednoduše dostat do hry slyším prvně takže se omlouvám jestli to vyznělo tak že to má někdo udělat za mě ale tohle jsem vážně nevěděl.. a jak teda na to?? pomocí jakého programu? Bo čím tu knihovnu otevřu?? já si s knihovnou nikdy moc nerozumněl.. bo už je tu někde ve foru návod jak na to?? témata o rozpisech čtu celkem často ale tohle jsem vážně nevěděl.. sry pane za OT Můžeš plz hodit odkaz bo něco jak na to?? Díky moc |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: út prosinec 29, 2009 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
RBRDll není knihovna
Ke stažení zde http://www.kegetys.net/rbr/index.php?p=rbrdll
V balíku je velmi obsáhle readme, kde je vše vysvětleno, mimoto existuje možnost spustit si ve hře help pomocí App+H. Editor not se spustí pomocí App+N. Pravým myšítkem se přidá poznámka, levým se označí poznámka a maže se pomocí držení levého a současného stisku pravého myšítka. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: út prosinec 29, 2009 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
neviem preco ale ked zapnem rbrdll tak mi nenastali ziadne zmeny... neviem pracovat s tym editorom ani s nicim co obsahuje rbrdll... nema to nejaky zapinaci gombik? |
|
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
super. díky pane. hned jak budu mít chvilku a spolubydlícího po ruce tak se na to kouknem.. díky |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|