Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NEMEC Jan
|
Předmět: |
|
|
Jak přes kopírák |
|
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
|
|
A člověk může nadávat pouze jen a jen sobě. Příště to tam dát v plné palbě a nebo hezky na jedničku provrkat . |
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
V realu bys to křovíčko proletěl jak nic, a při troše štěstí jen kosmetické upravy.. Bych řek. |
|
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Přidávám se ke klukům,to křoví na Pirce má v sobě magnet a přitahuje předem určené vozy konkurenčních teamů Já nešel čelem,ale bokem....bohužel tam mechanici HSF potají umístili vypínač,přitom vím,že vypínač je na straně druhé sám jsem to kontroloval |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so listopad 05, 2011 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
no, tak já se taky přidám s brekem...na 13.RZ H.Forest II...schválně jsem jel opatrně ... ještě před prvním splitem ... pravá 5 na most esíčko levá pravá...byl jsem do něj trošku delší, tak jsem si přibrzdil...vlevo je díra v zemi o kterou se mi rublo LP kolo, auto nadskočilo a vletělo až na další hrb, který mě hodil přes celou silnici do stromu vpravo...málem jsem utrhnul volant, jak jsem za to vzal, abych to vybral...na téhle díře už jsem skončil mockrát a to je, prosím, základní trať a podvozek mého Nka byl cca 215 cm vysoko...takže pozor, každá trať má nějakou záludnost, ne jen ty nové...
Moc děkuju HSF za parádně připravenou rally...snad jen 5* Šourkov v jednom podniku mi přijde trochu šitý na míru pouze pár jezdcům, dá se na těch 5 rztách vytvořit náskok až 45 vteřin, když to máte nalítaný a ať mi kluci netvrděj, že to nalítaný nemaj ale teď je to jedno, bohužel jsem vypadl a pohřbil tak své naděje na celk. dobré umístění...budeme se muset snažit na to rychle zapomenout a zabrat příště, díky konkurenci za supr souboje ve třídě...fakt mě to baví a na TRko se pokaždé těším, ne jako loni, kdy jsem z toho měl hrůzu...sry za dlouhý příspěvek...ZDAR!!! |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: so listopad 05, 2011 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Ahoj, chtěl bych také poděkovat za krásnou rally a za pořádání takového podniku jako je TR. Každý závody jsou uplně jiné,jiná konkurence a jiné napětí. Tento závod mě hodně bavil a to z důvodu vyrovnanosti v naší třídě. Takže tímto děkuji kluků ve třídě za výbornou konkurenci a jen chci dodat,že druhou etapu se to chce více odvázat . Ne dělám si z Vás srandu,body jsou body . Díky HSF za krásné textury a pěknou skladbu tratě. |
|
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z HSF rally odesílejte RZ4 Sipirkakim a RZ20 Mineshaft. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 9. 11. ve 23:59. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne listopad 06, 2011 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURYSEK Adam
|
|
|
musim rict ze sem se taky vyradil o takovyto krovi ... ovsem bylo skoro hnedka u cesty ) ... jsem rad ze sem aspon nebyl sam |
|
_________________ http://www.mobil1.tym.cz/image.jpg |
Zaslal: po listopad 07, 2011 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOJTECHOVSKY Radek
|
|
|
Tak tohle křoví jsem naštěstí ve svém šnečím tempu netrefil, ale na Chirdonheadu mě vyřadil "maličký stromeček přímo ve škarpě" v takové té táhlé levé kousek za startem... |
|
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Já myslím, že byste měli dát mitfárovi padáka, když jste tam jeli rovně |
|
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Loni sem na tomhle křoví urazil dveře a jen tak tak sem dojel. Letos sem si na to v prvním testu vzpomněl a dával si pak pozor Ale takových magnetických stromů, keřů a větví je více... Třeba na NewBobsech, Noikeru... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po listopad 07, 2011 15:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Já myslím, že byste měli dát mitfárovi padáka, když jste tam jeli rovně |
No uz jsem mu tim vyhrozoval pri Generation Rally za Versme a Bergheim. Von se na mne tak kouk, vytah z pusy cigaro, vyfouk kour a pouda: "A ty snad mas nekoho jinyho kdo by s tebou chtel jezdit?"
No co sem mu na to moh odpovedet? |
|
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
|
|
Já tam rovně nechtěl ale než trefit strom, na který mě to vynášelo, tak jsem raději zvolil křoví. Hold tvrdé dřevo je tvrdé dřevo. |
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 22:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|