Právě je út listopad 12, 2024 23:03
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KYNCL Jan st.
|
Předmět: přerušení turnaje |
|
|
když je turnaji nastavena možnost přerušení turnaje, v jaké pozici se dá z turnaje odstoupit a jak se pak následně do něj vrátit? |
|
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Kdyz je povolena moznost preruseni, tak zacinas znovu po RZ, kterou jsi jako posledni dokoncil. Ale nemuze si zmenit setup a musis jet se standardem. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 28, 2007 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYNCL Jan st.
|
|
|
já jsem to zkoušel, ale když turnaj přeruším, tak se mi pak v nabídce turnajů nezobrazí, takže nevim jak se do něj vrátit |
|
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 13:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
To neznamena, ze ho muzes prerusit sam. To znamena, ze kdyz Ti to treba spadne a dostanes reset, tak nemusis jet cely turnaj znova, ale pokracujes, kde jsi skoncil. Kdyz je zakaz preruseni, tak po resetu musis zase od zacatku... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne leden 28, 2007 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYNCL Jan st.
|
|
|
diky za vysvětlení |
|
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 13:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|