Právě je pá leden 10, 2025 19:57
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNDLAK Jan
|
Předmět: Fyzika aut |
|
|
mám taký problem, viem ze budu nove fyziki pre vsetky auta ale chcel by som aby mi niekto pomohol teraz......skusal som nový plugin a isli mi len auta
Mitsubishi lancer EVO 9
Mitsubishi Lancer EVO 8
Subaru Impreza N12
Fabia WRC 05 ale nešli mi premna dvolezitejsie auta ako je Ford Focus WRC 06 alebo Skoda Fabia Kit Car Lada S2000 a Skoda Octavia WRC.............................ie mi niekto pomoct? prosím moje ICQ je 377-395-749 prosím ludia ak máte niekto fyziky na auta ktore mi nejdu napíšte mi na ICQ alebo sem do temi, prosíím budem vdacný |
|
|
Zaslal: st duben 25, 2007 15:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
Předmět: |
|
|
myslim ze v novinkach mas psany ze vsechny fyziky a auta tam nejsou,tam bude asi problem.Fokus je urcite diskutabilni,toho bych tam nehledal;) |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st duben 25, 2007 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
|
|
Kdyz si najedes na stranku turnaje, tak je tam seznam fyzik, se kteryma muzes jet... |
|
Zaslal: st duben 25, 2007 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
chápu ale ja potrebujem nieco konkretne, co máte i vy a stopercentne to jede |
|
|
Zaslal: st duben 25, 2007 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|