Právě je ne leden 12, 2025 2:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUHA Vaclav
|
Předmět: registrace |
|
|
Dobrý den všichni příznivci RBR. Je to už nějakej pátek (no teda ani ne rok) co jsem se registroval a neměl jsem vůbec ponětí, že budou takové problémy, jako jsou teď. Doufám, že se je v brzku podaří vyřešit. Teď k věci. Když jsem se registroval, nevěděl jsem vůbec o MČR a dal jsem si tenhle nick. Když se vyskytly problémy se serverem, samozřejmě jsem přispěl svou troškou do mlýna a neuvědomil jsem s, že pokud budu chtít jezdit MČR musím mít v reg. jméno a příjmení. Jde to nějak změnit. Založil bych si nový nick, ale vzhledem k tomu, že bych poté musel znovu poslat příspěvek se mi to ani nějak nechce.... Přeci jen pětikilo je pětikilo
Jestli to jde opravit, tak prosím prosím smutně koukám
Moje jméno je Václav Brůha.... Předem díík |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: st duben 11, 2007 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Ano v nabidce mas pozadavek na zmenu jmena je to ve tvem profilu. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: st duben 11, 2007 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|