Právě je čt listopad 07, 2024 3:53
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RdR
|
Předmět: Dostupná auta |
|
|
Zdravím, předem chci podotknout, že doufám, že místo odpovědi nedostanu stěr, že jsem si měl cele forum pročíst. Děkuji
Mám nainstalovaneho RBR, patch 1.02, vse co ma byt, ale kdyz vlezu do jakehokoliv turnaje, tak mohu jezdit pouze s P206, HAccent nebo S1600. Nemužu do turnaje dostat moje Sub2005. Mám v něm staženou fyziku z tohoto webu. Poradíte mi prosím někdo?
Předem děkuju |
|
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
Předmět: |
|
|
Než vlezeš do jakéhokoli turnaje, podívej se, jaká v něm jsou povolená auta. Sub 05 tam určitě nebude. Nejsi jedinej, kdo po něm brečí. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: čt květen 24, 2007 23:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No mrkni se třeba do turnaje co je povolené za vozy a sub 05 tam zatím není Až bude připravena fyzika kluci ho jistě povolí
AAAA Martas mě předběh |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: čt květen 24, 2007 23:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RdR
|
|
|
Tak to jsem z toho jelen, to mi tedy jako správnému jelenovi vysvětlete, jak je možný, že když se podívám na rekordy v Cote D'Arbroz tak tam vidím Subaru 2005, Citroen Xsara 2005 a spousta dalších atraktivnějších a neumírajících aut.
Děkuji a omlouvám se za svou asi blbost,ale prostě mi to do hlavy nejde. Možná jsem to celé ještě asi nepochopil.
Díky všem. |
|
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
... a když klikneš na čas toho rekordu, tak už celkem snadno zjistíš, kdy byl spáchán. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: pá květen 25, 2007 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Kdysi dávno fungoval plugin tak, že se dalo jet se všemi auty co vidíš v rekordech. Pak se, ale zavřel server kvůli problémům z webhostingem! Začala sbírka koupil se nový server a tedka je testovací provoz nového serveru a sou povolené jen některé fyziky |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: pá květen 25, 2007 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
...a zili stastne az kym nepomreli... sorry musel som... |
|
Zaslal: so květen 26, 2007 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|