Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TUCHYNA Martin
Založen: 10. 03. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
|
Předmět: Zrazeny ludia ... |
|
|
Mam otazku? Ked sa ide nejaky turnaj a zrazim ludi dostavam penalizaciu? Alebo nedostavam? A ak dostanem kolko sekund? Dakujem ... |
|
_________________ TripleX |
Zaslal: út květen 22, 2007 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
Předmět: |
|
|
Mno, penále, je to spíš čas, kterej tě tahaj diváci na trať, takže pokud je turnaj na reál poškození, tak to trvá 40 vteřin tušim. Pokud je poškození nulové nastavené, zabere jim to 10 vteřin. Skoro žádné je asi 20 a střední 30 vteřin. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út květen 22, 2007 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
|
Předmět: Aha... |
|
|
Lebo ja som tukol do stlpu a zacal som cuvat a za mnou bol tratovy komisar a len to ostalo cervene a auto mi hodilo do stredu cety takze tam som nechal 40s za to ze som do neho nacuval ked bolo real poskodenie? Ozaj co sa stane ked pouzijem utility aby neboli ludia vedal trate je to podvod voci pluginu? Alebo to vobec ani nepojde? |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
JJ, pokud to bylo na reál, tak za volání, nebo vlítnutí do diváků, kameremanů, či komisařů, je 40 vteřin. O té možnosti to vypnout nevím. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st květen 23, 2007 9:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
|
Předmět: Dakujem |
|
|
Takze dakujem moc ... Aspon teda uz viem ze za divakov dostavam 40s. No a tu moznost skusim a ked to pojde oznamym a cestne sa jej vzdam aby som nebol podvodnik. Hlavne to neberte ako navoda ja sa iba pytam! Nerad by som bol keby ma niekto omylom zacne povazovat za podvodnika |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No zaděláváš si na to tim, že se na to vůbec ptáš. Jako každej kdo neví roupama co dělat a vymeljšlej kraviny a ojebávačky. Doufám, že nejsi ten případ. |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 10:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Kdyz mas pouze stredni detaily, tak komisari a media zmizi. Divaky myslim muzes taky vypnout, aniz by Ti to nejak branilo v jezdeni v pluginu. Me osobne by to ale bez tech uskakujicich a fandicich lidi, na ktere mavam, vubec nebavilo . |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st květen 23, 2007 11:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
Souhlas, skokani jsou bozi. Bohuzel mam problem se stabilitou hry, pokud jedu na vysoke detaily... takze ja jsem take bez medii a cestne se k tomu priznavam |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
Předmět: Předmět |
|
|
jj ale i když tam media nejsou a hra je na malé detajly tak když vědeš do míst kde by při vysokych detailech média stála tak obrazovka zčervená a 40s je tam taky (odskoušeno na strýčkovech za vracákem a L6 jak tam stojí u baráku) |
|
|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
Předmět: Re: Předmět |
|
|
jj, na Stryckovi to tak nejak je, resp. povedlo se mi vlitnout do te autobusove zastavky, kde "nikdo" neni a cervenalo se, ale na defaultnich tratich jsem se s tim nikdy nesetkal. Tam si myslim "neviditelna cervena" neni.. |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
|
|
mě taky někdy štve když srazim divaka. Někdy to totiz ani zkraceni neni, a někdy jsou diváci ( nebo pořadatelé ) těsně u trati cos bych zrušil. Tohle příliš realné nevidim |
|
|
Zaslal: st květen 23, 2007 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Ty lidi by si leckde jiste nestoupli,avsak na nekterych mistech budou z prozaickeho duvodu-zkracovani.Samozrejme u novych trati je a bude toto vyuzito,ac to z realneho pohledu nekde postrada logiku. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st květen 23, 2007 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
|
Předmět: Urcite nie... |
|
|
BICA Martin napsal: |
No zaděláváš si na to tim, že se na to vůbec ptáš. Jako každej kdo neví roupama co dělat a vymeljšlej kraviny a ojebávačky. Doufám, že nejsi ten případ. |
Urcite medzi nich nepatrim. Ja to jazdim zo zabavy a keby mi to nieco pomohlo tka by to nebola pre mna zabava. Rukami neviem ani ja co robit este som zaciatocnik a mozno to ani neviem ale toto by som nikdy nespravil preto som tu polozil tu otazku. A zaujimal som sa o to iba preto pretoze ked jazdim offline tak mi to strhne sekundy ked zrazim ludi a na jednom turnaji som dostal smyk vletel som do stlpa samozrejme nemam spatne zrkadlo tak za seba nevidim, zacnem cuvat a zrazu cervene a hodilo ma to na trat ale nevedel som ci som dostal sekundy ci nie. Teraz uz viem ze ano. A to ze ci sa to da sa pytam iba preto ze kedysi som mal takuto pomocku kvoli tomu ze sa mi nikdy nechceli uhnut. A pytam sa to iba preto aby som nahodou nezistil ze ich tam nema nikdo len ja blbec ich zrazam Takze naozaj som sice lavy na soferovanie ale nedovolil by som si podvazdat preto som sa tu na to pytal. Keby som chcel tak sa to neopytam a spravim tak |
|
Zaslal: st květen 23, 2007 17:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
Předmět: Re: Předmět |
|
|
FISERA Jan napsal: |
jj, na Stryckovi to tak nejak je, resp. povedlo se mi vlitnout do te autobusove zastavky, kde "nikdo" neni a cervenalo se, ale na defaultnich tratich jsem se s tim nikdy nesetkal. Tam si myslim "neviditelna cervena" neni.. |
Věř že je! už se mi to stalo ale nevím kde přesně to bylo a taky ted jezdím z médii |
|
|
Zaslal: st květen 23, 2007 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Tak to by me zajimalo kde ja jezdim od zacatku bez medii protoze moje PC nestiha a nikdy se mi to nestalo. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: čt květen 24, 2007 8:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|