Právě je ne listopad 10, 2024 5:18
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KYSELY Jiri
|
Předmět: Padá to při ukládaní setupu - Hyundai Accent EVO 3 |
|
|
Zdravím, mám takový problém, jedu MS 08 a po prvním dost blbě odjetém závodě s autem Hyundai Accent Evo 3, jsem se rozhod že si vytvořím setup, a ejhle, mám problém, vytvořím dám uložit, napíše se kolonka pro pojmenování, dám enter a hra je dole, ani to nic nenapíše, prostě nevím co s tím, poraďte mi někdo prosííím |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: |
|
|
Ahoj Lidi,
mám podobný problém jako kolega výše, jenže s vyvoláváním setupu- a pouze v rychlé rally... Tak nevim.
Pod Pluginem mi to nedělá- tam to šlape jak má, ale jakmile si chci zajet rychlou rally, tak mi to začne padat. Vyvolám setup a bum- spadne to...
Začalo to dělat až včera večer- bez jakýchkoliv jiných zázahů ( instalace, reinstalace, upgradování, vkládání nových aut a zvuků )- jediný co, tak jsem instaloval novej plugin, kterej mi to nabídlo automaticky pod starším pluginem, ale nevím... To by na rychlou rally nemělo mít vliv, anebo jo??
jak říkám divný.... |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne květen 11, 2008 17:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
|
|
|
O.K, už na to koukám, díky moc.. |
|
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne květen 11, 2008 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
no nové téma jsem založil protože pravidelně nečtu forum kvůli časové tísni, a tak nemám čas to hledat. Při nahrání setupu mi to taky dělá, protože jsem jeden setup stihl udělat .... a taky mi to dělá od novosti pluginu ... |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
|
|
|
Zkus použít odkaz ve vláknu, které nám tady nechal Jirka Bezstarosti- Je tam odkaz na RBRTM. dll ( Wally ), kterej tyto broblémy řeší- mě to pomohlo velmi.
P.S.: cosi tam chlapi řeší ještě okolo AVASTU ( prý jim to hlásí trojskýho koně )- ale jesli AVASTa máš, tak recept na řešení promlémů tam najdeš taky |
|
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne květen 11, 2008 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|