Právě je čt leden 02, 2025 20:22
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SVITEK Jan
|
Předmět: Reset turnaja |
|
|
Prosim poradte mi ....Vytvoril som turnaj a pár ludí mi poslalo správu , že im to padlo .Prosia ma o reset turnaje .Ja som este zatiel Lama takze neviem ako na to .Please aky je postup ?....Neviem to nikde najst ... |
|
|
Zaslal: út červen 19, 2007 10:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Vlevo v menu bys mel videt Zadosti, tam uvidis zadosti o reset tykajici se tveho turnaje, kliknes na link Novy, ukaze se ti detail zadosti, mas tam volbu Ano/Ne (Potvrdit/Zamitnout) a tlacitko Ulozit |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červen 19, 2007 10:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVITEK Jan
|
Předmět: |
|
|
DAKUJEM ! |
|
|
Zaslal: út červen 19, 2007 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Předmět: Chyba s TrackSettings.ini |
|
|
Nechci zakladat novy thread, tak to pripisu sem...zalozil jsem trening na bohemku a prisla mi nasledujici PM s popsanym problemem nasledovne:
Dobry den,
Mam zajem si zajet XXIX. RALLYE BOHEMIA, 28.-30.6.2002 - Seznamovací jízdy,jenze bohuzel se objevi tahle chyba "spatne pocasi v TrackSettings.ini". Mohl by jste me prosim poradit co by to mohlo byt za chybu,nebo jsem jediny co tento problem ma? Dik moc predem. J.P.
Nikdo jiny mi podobny problem nehlasil, takze jsem usoudil ze bude problem u dotycneho a napsal jsem mu, ze ten soubor TrackSettings.ini nebude mit asi originalni a v tom by to mohl byt zakopany pes a jestli ma zalohu at ho tim prepise...Co myslite bude to ono?? Diky |
|
|
Zaslal: st červen 20, 2007 13:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|