Právě je st listopad 20, 2024 7:22
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VÍTEK Ervín
|
Předmět: žádná nová auta nefungují |
|
|
ahoj!! nemohl by mi prosím někdo poradit???
Mám tradiční problém nejdou mi žádná nová auta. pouze origináli. jediné co jsem rozchodil byl accent evo 3 místo původního accenta. jinak prostě nic. přečetl jsem si tady na fóru nějaká řešení ale pořád nic. tak jestli někdo víte co stim byl bych hrozně rád!!
Předem moc děkuju!!!! |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2007 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Předmět: |
|
|
Nová auta zatím nejsou povolena, předělávala se. A bud rád za Accenta evo3. Dneska to je jedno z nejlepších aut v RBR......... |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2007 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jak ti nejdou Jenom v on-line,nebo i v singlu?!? To je dost zásadní otázka Jestli jen v on-line,pak je špatná fyzika Jestli ale vůbec,je to horší.. máš nainstalovaný Zfix Nainstalované patche
Jinak nějaká auta NEJSOU zatím povolená vůbec Jaká jsou,najdeš v sekci download.. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st červen 27, 2007 16:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VÍTEK Ervín
|
|
|
no vida. tak upřímě řečeno to mi vůbec nenapadlo že ještě nejsou povolený. . asi to fakt bude tim protože jinak mam všechno nainstalované podle návodu |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2007 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|