Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
skatanafas
|
Předmět: vylepseni brzdoveho pedalu |
|
|
nedavno jsem objevil ameriku ...a nechci si to nechavat pro sebe
Chtel jsem si udelat pouze tuzsi pedal brzdy...ale objevil jsem dokonalou vec!!!!!
vyrizl jsem gumovy pasek z tenisaku a zabudoval ho do otvoru z ktereho vyleza brzdovy pedal (je to trosku slozitejsi ale to se mi nechce popisovat). Ukazalo se vsak, ze ten zmacknuty kus gumy ma naprosto genialni vlastnost, ze cim vic slapete na pedal tim vetsi odpor dava!!!
...Dokud nezkusite ve hre, nepochopite co je to za rozdil oproti pedalu ktery dava konstantni odpor...ja to mam nastavene tak, ze do dvou tretin jde pedal lehce...pak se rychle odpor zvysuje a na plny brzdny ucinek je treba uz vice zatlacit.
behem par RZ na asfaltu rychle zjistite u kazdeho auta jak silne musite brzdit, aby se zablokovaly kola (jako real)...po chvili je brzdeni naprosto presne (rozdil je nejznatelnejsi v GTR nebo F1 ch.) bez obav si pribrzduju ve velkych rychlostech do mirnych zatacek i tam kde jsem se brzdy radsi ani nedotkl, abych se neroztocil a jezdil tam jak babka s vajicama.
Hlavne ale pisu, protoze jsem si zajezdil bez sveho tenisaku a zjistil jaky je to rozdil..nemam naprosto cit pro brzdy (neni to tak intuitivni ze cim vic dupete na pedal tim vic to brzdi, spis si predstavuju kolik cm jsem asi seslapl pedal)...skoro bych rek, ze je to znatelnejsi nez hrat bez FF. Kdyby tomu nejaka firma dala nazev a montovala neco podobneho do svych volantu (ne tenisaky )tak by se to myslim rychle rozsirilo.
kdyztak zkuste a dejte vedet nake vase patenty.... |
|
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: vylepseni brzdoveho pedalu |
|
|
Tak o něčem podobném jsem přemýšlel jen s rozdílem použití tužší pružiny ,ale toto je lehké a mění to svoji tuhost což se jeví jako super.
Přivítal bych fotodokumentaci ,třeba na e-mail.
Díky za inspiraci |
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: |
|
|
Otazkou je, jestli pedal tento zvysenej tlak vydrzi a nerupne. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: po červenec 16, 2007 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
skatanafas: Nech si to patentovat. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po červenec 16, 2007 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
skatanafas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Taky jsem našel nějaký vylepšení (nejen) brzdového pedálu........ale ta cena. No,asi popřemejšlim http://www.301.cz/ |
|
|
Zaslal: čt září 13, 2007 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To STEPANEK: 100Kč za 7min.........nebo 25000Kč na den????? To prodejní cena je milion? |
|
Zaslal: pá září 14, 2007 10:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To Ptíca: Dokonce přes milion. Tohle co je v ČR je poslední levná verze. Další budou ještě dražší. Na fóru LFS to probírali. Samotné zařízení, doprava, clo, instalace za účastni amerických techniků . Faktem je, že jsem přemýšlel, že by třeba nebylo od věci zkusit to dotáhnout na nějaké příští setkání RBR. |
|
Zaslal: pá září 14, 2007 11:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
|
|
|
Jojo,jak píše Kodl, poslední levná za cca milion a půl........ |
|
|
Zaslal: pá září 14, 2007 11:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Nebudte tak narocni a nechtejte hned posledni verzi. Ta prvni, kde bylo i video z RBR, stala jen neco pres pul milionu. Muzeme udelat zase sbirku
A nebo si to postavime sami, vsak se podivejte, co sikovni cesi dokazali udelat s RBR (plugin, fyziky, trate...) |
|
|
Zaslal: pá září 14, 2007 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
|
|
|
Jasný Hroudíku,nebo třeba tvůj volant že jo... |
|
|
Zaslal: pá září 14, 2007 12:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Od kolegy Kadlece vim, ze zarizeni i s RBR bude od pristiho patku do nedele, 21.9 - 23.9.2007, k odzkouseni na Mas. okruhu v Brne. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: pá září 14, 2007 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Nevis neco blizzsiho? Nemam to z brna zas tak daleko. |
|
|
Zaslal: pá září 14, 2007 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
COFFY Pablo
|
Předmět: vylepšení:) |
|
|
tak ja posílám taky svoje malé vylepšení....spojkový pedál a háčko vyrobené z elektroniky z Microsoft Sidewindera...jezdím v kombinaci s DFPečkem....6+1 rychlostí,zpátečka se řadí na šestku se zapnutým přepínačem na palec na hlavici páky....neutrál se přepíná buď softwerově nebo se dá přepnout, aby automaticky skákal neutrál po vyřazení(kdyby to nějaká hra neuměla)...ještě ji chci hodit dočerna a vylepšit uchycení ke stolu.
...včera jsem ji dostavěl..tohle mi zničí studium už je to moc velká zábava
http://imgway.eu/get.php?key=869b61d6a909d51d982bae4dfd341f0a&popis
http://imgway.eu/get.php?key=3613ef1ee5b75945c042bfb124275a0b&popis
EDIT: nějak se ale nelíbí zbytku rodiny ...dal jsem si záležet aby tam kvalty při zařazení pořádně zapadly a vydaly patříčné "cvaknutí"...viz ocelová oka pod šablonou v gumovém uložení ...na Strýčkách to tady doma pořádně cvaká...už čekám až mi vynadá poslední člen rodiny a du testovat radši LFS tam neřadím 30x za minutu |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: čt září 20, 2007 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Tak to vypadá hodně parádně, je vidět, že tady někdo měl jedničku z pracovní výchovy nebo jak se to bohajeho jmenovalo |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: pá září 21, 2007 7:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|