Právě je čt listopad 07, 2024 1:41
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
COFFY Pablo
|
Předmět: par otazek pro stare harcovniky |
|
|
Ahoj, mam par debilnich otazek, na ktere jsem jeste nenasel odpoved a pisu radeji do "ostatnich", aby me nevynesli v zubech, ze musi dokola odpovidat na takove hovadiny.
Moc jeste nerozumim systemu turnaju:
1. rozdil mezi online a offline..hadam ze u offlinu se musi posilat nejaky zaznam casu nebo jizdy rucne a zpracovava to nejaky RBR urednik...mam pravdu?
2. nechapu princip...myslel jsem ze v nejakem casovem terminu je vyhlasen turnaj....ja si sednu k PC vyhodim z domu rodinu a zajedu ho a nekdy se vyhodnoti vysledky. Ale kdyz jsem wrco rozmaznul o strom tak jsem dostal nabidku jet znovu...takze se da turnaj nebo i jednotlive RZ restartovat??nebo existuji obe varianty turnaju? (potom se pocita nejlepsi vysledek nebo posledni?)
3.jsem zvykly hru hodne mrsit ruznyma modama atd. prakticky cokoliv najdu tak stahuju a zkousim:) ..chci se zeptat kolik si toho plugin necha libit? jake adresare/soubory zkouma(physics,misc zkouma rozbalene nebo zabalene), ktre bych si mohl zalohovat a prepisovat pro hrani online? pouzivam RBRstart pro rychle ukladani aut do slotu,meneni fyzik setupu a hlavne zvuku...da se provozovat s pluginem(protoze taky dela v adresari hry bordel)? mam si radeji udelat jednu instalaci cistou pro plugin?
4.na hlavni strance je ke stazeni snow mod, snow france...to prece meni fyziku orig. trati...existuje tedy nejaky specialni turnaj, ktery to zkousne?
5.kdyz budu mit vsechny auta s podporovanou fyzikou a jedno ne tak me to nepusti do turnaje?
6. muzu hrat jeden turnaj s vice auty? treba 1600 a WRC?
Tisicere diky za odpovedi!!!...na dalsich 100 otazek zkusim najit odpoved sam nebo Vam to budu davkovat alespon postupne:) |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: st červenec 18, 2007 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
Předmět: |
|
|
mno odpovim co vím..
1. offline turnaje nejezdím, to ti rekne nekdo dalsi
2. Jo, maximálně tejden. Co se tyče restartu, tak zalezi na nastaveni turnaje. nekde to jde, nekde ne. Kdyz to jde tak je turnaj zařazen do kategorie Arkáda, což je nejjednodušši.
3. toho si moc líbit nenechá. kontrlouje hlavne to, co by ti pohlo pomoct ke zlepšení se. Možna by ti pomohlo tohle. Třeba zvuky pluginu nevadej.. Ty te nijak nezrychlej, ale hlavne fyzika.
4. Tyhle veci musi mit zase zaskrnuty turnaj. Jsou turnaje kde je treba snowmod povinnej, nekam jinam te s nim zase nepustej, pac neni akceptovanej.
5. pusti, ja mam třeba povoleny jen saxo s1600, jinak mam auta co nejsou v pluginu. Pak mas v nabidce jen to povoleny.
6. nemužes. Je to jako relanej zavod, muzes ho jet jednou, vic sanci nemas.
uf, tak snad to nejak pomohlo.. |
Naposledy upravil SKALA Jan dne st červenec 18, 2007 22:51, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
1. stahnes soubor s nastavenim turnaje, odjedes turnaj, odesles soubor na server a system zpracuje vysledky
2. zalezi na nastaveni obtiznosti turnaje, pokud je povoleno opakovani RZ, pocita se posledni vysledek
3. physics urcite musi byt zabaleny a nesmi byt v hlavni slozce rozbalena slozka physics, misc asi taky, audio muze byt rozbalene, ja mam momentalne pro plugin instalaci 8, mam vsechna povolena auta po ruce bez prepisovani
4. opet zalezi na nastaveni turnaje
5. pusti
6. jakmile odstartujes do prvni RZ turnaje, zmizi ti z nabidky |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: st červenec 18, 2007 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
ad2) Zrovna si zřejmě natazil na turnaj, kde bylo povolené restartování RZ..to znamená, že kdykoliv během jízdy(než přejedeš cílovou "pásku"), můžeš dát "retire" s tím, že budeš moci jet RZ znova...čas se ti bude počítat ten, při kterým dokončíš zkoušku celou....čili třeba až desátý pokus atd...
Jinak samozřejmě turnaj "je vyhlášenej v určitým termínu"...tušim, že maximální doba turnaje je 1 týden(ale ted si nejsem jist, zda-li to neplatí pouze pro 1 etapu, ale vycházejme z toho, že celková doba trvání turnaje může být max. 1 týden)..v tomto termínu můžeš kdykoliv ten turnaj odjet...
ad3) Pokud klikneš sem http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=rbrmods tak zde uvidíš kompletní seznam, co je povoleno...v downloadu budeš mít jak správný model, tak i fyziku k tomu danýmu autu.. physics.rbz musí být zpět v tomto formátu, po netu ti turnaje nepojedou pokud budeš mít physics rozbalenou..(alespon u mě to nefachá...jen tak v offlinu by neměl být problém-nevim)
Jinak myslím si, že většina lidí tady odsud má alespon jednu kopii adresáře RBR...vždy se ti může něco hodit, něco se pokazí atd..takže záloha se určo vyplatí...
Co se týče RBRStart, tak to ti neporadím, momentálně si nedokážu vybavit o co jde...
ad4) Ano, oba dva mody mění fyziku.... Online se s těmito mody dá jezdit pouze tehdy, pokud je n ato založen speciální turnaj...většinou by to měl mít c popisu napsáno, že je zde povolen např. France snow mode atd... ale takovýhle turnajů najdeš jenom poskrovnu...
ad5) do turnaje tě to pustí, ale pouze s těmi auty, která ti budou chodit online/popřípadě budou povolena v tom daným turnaji....
ad6) ne to nelze...ledaže by sis založil např. 2 různý profily, pak by si mohl jezdit, jak ty říkáš, s S1600 a WRC..ale více profilů nedoporučuju..(nejelpší je mít založen profil ve tvaru PŘIJMENÍ Jméno)...
No to je ted vše, co mě k tomu napadá....snad to pro začátek stačí, ostatní mě určitě doplní a opraví
EDIT: Jo, mam nejdelší text |
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
COFFY Pablo
|
|
|
Vazne dekuju za odpovedi!!!
MICHAL martin:
Tech 8 instalaci me neuveritelne pobavilo ja stary setrivy zid si delam hlavu, ze bych mel na disku dve.
8 je moc
HARAZIM Jan: no teda...dekuju za manual k pluginu |
|
_________________ My war is over... |
Zaslal: st červenec 18, 2007 23:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
8 je tak akorat, abych moh skocit do auta, se kterym chci zrovna jet a nemusel nic prepisovat |
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Tohle řešim tak, že mam ve složce "Cars" spoustu modelů aut a pak si akorát přehazuju cars.ini a physics,rbz podle potřeby....nevim jak si to myslel s těma 8 instalacema, jako že máš celej adresář hry 8x??Hmm, tak tolik místa bych tu u mě už nenašel.... |
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Jo 8x komplet RBR. Jako ty jsem to taky mel, ale zase se mi michaly setupy. |
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Tjn, s těma setupama máš recht no.. |
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Já to mám jak harry, několik cars.ini a několik physics.rbz, a setupy si přepisuju taky název, podle toho, co jedu, chvilku času to zabere, ale dá se to. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: čt červenec 19, 2007 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|