Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

ghost z replaye?

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
COFFY Pablo

Příspěvek Předmět: ghost z replaye? Odpovědět s citátem

Ahoj, nevite jestli existuje zpusob jak si zajezdit s duchem ztazenym z nejakeho replaye....jako, ze bych si udelal takovy "Michal Nemec Challenge" Smile
vcera jsem zacal jezdit poprve online a jsem uplne nestastny z toho kolik ztracim (to se tady asi stava novackum casto), tak bych rad vedel kde nechavam vteriny...alespon na prvnich par zatacek nez se mi duch vypari:)
Diky

Příspěvek Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:44
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUDLA Maros

Příspěvek Předmět: Re: ghost z replaye? Odpovědět s citátem

COFFY Pablo napsal:
Ahoj, nevite jestli existuje zpusob jak si zajezdit s duchem ztazenym z nejakeho replaye....jako, ze bych si udelal takovy "Michal Nemec Challenge" Smile
vcera jsem zacal jezdit poprve online a jsem uplne nestastny z toho kolik ztracim (to se tady asi stava novackum casto), tak bych rad vedel kde nechavam vteriny...alespon na prvnich par zatacek nez se mi duch vypari:)
Diky

Ved si stiahni cisto replay... a studuj ho, aj tak sa da...

Příspěvek Zaslal: čt červenec 19, 2007 12:02
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
COFFY Pablo

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

to uz od rana delam Smile ...pak naskocim do auta zajedu k prvnimu merenemu useku a nechapu, kde jsem potratil vteriny. Rad bych vedel, kde jsem pomalejsi...jenom se ptam, preziju bez toho.. urcite bych se z toho neco naucil a taky by me to celkem bavilo prat se s nakymy profiky Smile

Příspěvek Zaslal: čt červenec 19, 2007 12:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUDLA Maros

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

COFFY Pablo napsal:
to uz od rana delam Smile ...pak naskocim do auta zajedu k prvnimu merenemu useku a nechapu, kde jsem potratil vteriny. Rad bych vedel, kde jsem pomalejsi...jenom se ptam, preziju bez toho.. urcite bych se z toho neco naucil a taky by me to celkem bavilo prat se s nakymy profiky Smile

Jo no... aj podla mna by to bolo celkom fajn ani ma to nenapadlo doteraz pravdu poviem Wink

Příspěvek Zaslal: čt červenec 19, 2007 22:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 1

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme