Právě je ne prosinec 29, 2024 21:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mereksk
Založen: 24. 07. 2007 Příspěvky: 5 Bydliště: Spišska Nová ves
|
Předmět: Prosim pomoc |
|
|
prosim vas ten patch co je tu k stiahnutiu mi po stiahnuti neche nainstalovat mi to napise nieco v anglictine skusal som hostiajnut aj z inich stranok ale nic , stale mi to nejde a bez neho sa nepohnem |
|
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 0:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ David
|
Předmět: |
|
|
Zaleži na tem, kterů peč máš,nekteré idů enom na české, nebo naopak anglické verzi. |
|
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 1:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mereksk
|
|
|
no broblem je v tom nejde mi ani jedna ani druha patch verzia ani cz ani anglicka , mam anglicku verziu hry , skusam to nainstalovat no stale nic , nemozem kvoli tomu nainstalovat mnoho programou a pluginou do hry , prosim , poradte |
|
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mereksk
|
|
|
ked zapnem instalaciu patchu viberem jazyk dam next a vipise mi ______ toto : richard burns rally needs to be installed before running this patch . ked dam cz patch tak mi napise ze nerospoznana verzia , to mi je jasne lebo mam anglicku ale mne nejde ani jedna ani rduha ani 1 .01 a ani 1.02 |
|
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 22:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|