Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

blbe pedali

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
praza

Příspěvek Předmět: blbe pedali Odpovědět s citátem

Dobry den,do ted jsem jezdil na sipkach ale ted jsem si sehnal trosku starsi volant ale funguje Microsoft SideWinder ,kdyz si dam v nastaveni plyn jako normalni pedal,tak se mi to hodi jako OSA Y jenze v RBR se mi tak hazi i brzda,takze ve hre nemusim mit ani zmacknuty pedal a jedemi to samo,a kdyz si nastavim brzdovy pedal tak se mi ukaze ze plyn jeden na pul plynu a brzda brzdi na pul plynu,to je trosku blbe takhle s tim jezdit Very Happy poradil mi by nekdo prosim?vse mi de fajn,az na ty pedaly Sad
Příspěvek Zaslal: út červenec 31, 2007 13:31
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
UTRATA Lukas

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož nemáš rozdělené osy na pedálech, tak nemůžeš mít zvlášť plyn a brzdu. Takže zmáčkni plynovej pedál v poli zrychlení a brzdy, napíše ti to tam combinated pedals, bo tak něco. Je i nějakej patch, aby sis osy mohl rozdělit, pak si je můžeš dát zvlášt na plyn a na brzdu.

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: út červenec 31, 2007 15:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
praza

UTRATA Lukas napsal:
Jelikož nemáš rozdělené osy na pedálech, tak nemůžeš mít zvlášť plyn a brzdu. Takže zmáčkni plynovej pedál v poli zrychlení a brzdy, napíše ti to tam combinated pedals, bo tak něco. Je i nějakej patch, aby sis osy mohl rozdělit, pak si je můžeš dát zvlášt na plyn a na brzdu.

dik,ale kdyz si to najdu v ovladacich tak v testu mi to funguje Smile tak zkusim nejakej ten patch
Příspěvek Zaslal: út červenec 31, 2007 17:03
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUCERA David

Příspěvek Předmět: osy Odpovědět s citátem

Ja měl taky SideWinder a dlouho jsem si s tímto problémem lámal hlavu. Když jsem volil brzdu, tak jsem zmáčkl normál brzdový pedál, když plyn, tak šipku dopředu na klávesnici Very Happy - a ejhle, ve hře žádný problém a osy byly hned rozdělené. Ale možná to nějak po haluzi fungovalo u mě, nevím, jak to bude u tebe, ale můžeš to zkusit Wink
Příspěvek Zaslal: út červenec 31, 2007 17:04
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
UTRATA Lukas

Tak jsem ten patch ještě našel u mě v PC, jestli je zájem, pošlu. Je TO Sidewinder 4.0 XP.

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: út červenec 31, 2007 17:14
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 1

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme