Právě je út leden 14, 2025 12:32
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUBICEK Lukas
|
Předmět: Nastavení auta |
|
|
Pánové už to tady drtím nějaký čas,ale píšete tady že nastavujete auto - tlumiče,diferák atd...
Jsem asi lama ale nikde jsem to ve hře nenašel,ani návod jak se do toho nastavení dostat. Možná někoho tím rozesměju ale chtěl bych si s nastavením pohrát. Tak mi tu hodně nějaká moudra - díky moc |
|
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
Předmět: |
|
|
Tak to si ma fakt rozosmial . Tak napríklad v Quick race, keď si vybereš trať, auto, prevodovku, tak tam máš potom štart, je tam aj výber poškodenia (Real, Off...) a tam je Tune Car (ak máš českú verziu, tak tam bude asi Nastavení auta, alebo niečo také). To dáš a už tam máš na výber: diferenciál, brzdy, prevodovka,... |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: čt říjen 04, 2007 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
no to jo,ale můžu nastavovat jenom základní auta.Dá se nějak uložit a použit nastavení při pluginu? Jezdím většinou origináloní Xsarou.Ta není na výběr v quickrace.Chtěl bych třeba trohu přenestavit auto na šotolinu třeba na anglii.Jestli to jde a jak |
|
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 6:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
|
|
Stiahni si save na 100% dokončenej hry a tam si nastav Xsaru. Setupy sú pre všetky profily spoločné. |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: pá říjen 05, 2007 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|