Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: Co se zde dělo |
|
|
Chci se zeptat,večer jsem nebyl na foru a ráno jsem měl nových 28 odpovědí v různých tématech a vše kolem 23 hod. Teď když se chci na ně podívat, zjistím, že je kupa témat zamčených Slyšel jsem něco o nějakých spamerech Co se zamčenými tématy Odemknou se někdy,nebo se mají vytvořit duplicitní...nějaká témata byla celkem živá a řešili se aktuální problémy... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 8:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Dělo se to, že kolem 22:00 napadli fórum 2 spameři ze Slovenska a zaflákali každé nezamknuté vlákno nevhodným obsahem. Trvalo to až do půlnoci, kdy jsem šel spát, možná ještě dál.
Některá témata zamkli moderátoři, a poté se toho chopili i admini.
Resp. abych byl přesný mluvil jsem jenom s Mirkem Friců, který podniknul pár ochranných kroků a od něj vím, že cosi zkoušel i Chrást.
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Jestli chcete tiskovou zpravu, tak neni a nebude
Co ja vim, tak 3 lidi (2 Slovaci a jeden Cech, aspon podle IP adresy) zacali chrlit okolo desate vecer na forum prispevky, o jejichz kvalite se sirit nebudu. TR admini si zamkli svoje forum a zacali me prozvanet na mobil. Ja se k pocitaci dostal az okolo pulnoci, zakazal registraci novych uzivatelu, smazal prislusne spammery + jejich zpravy a dal jakz takz do poradku forum a ve 2 rano uz jsem byl v pelechu Zbytek budu resit dneska, jestli bude v praci aspon trosku klid.
Kazdopadne, az do odvolani je zakazana registrace novych jezdcu, a to az do doby, nez se povede forum lepe zabezpecit. Dame vam vedet. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Díky, to je si myslím vyčerpávající a vše říkající zpráva (tisková ) Díky za ní i za noční odvedenou práci Doufám, že se podaří to zde zabezpečit, aby vše bylo v "normálu" a spameři měli utrum |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 8:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Ti šmejdi byli fakt dost otravní. Přiznám se, že nejhorší pro mně bylo sebrat odvahu a vzbudit Vaška Korála. Mira Fric mě do toho přes icq tlačil, tak jsem se nakonec odhodlal . Naštěstí to bylo ku prospěchu věci a díky Vašku za záchranu. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
tak ja v tuto hodinu spim, ale museli to byt asi pekni ******píp,protoze co ja pamatuju tak tady nic takoviho nebylo,nechci utocit na gamepark ale, nejak rok sem tam hraval a tam bylo tohle na dennim poradku, proto tam uz nic nehraju kvuli takovimhle ****** píp, ale sand to tu bylo naposled RBR je nejlepsi |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
heh, ...me vzbudil zas Mira Fric , jen bohuzel sem nebyl doma ani v dossahu pc s netem... |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
ja sem se jjen koukal co za spoušť delajii..jen mne prekvapilo ze moje tema prehlídli |
|
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
Nj, sou to hovada, asi né normální lidi, sám sem to sledoval jak to napadaly a musím říct že to byla fakt síla!
PS: Nezávidím adminům! |
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 14:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLARIK Vladimir
|
|
|
akorat sem v tu dobu dosel z prace sednu k pc kouknu do fora a take pii....oviny tady, kluci by potrebovali dostat prez drzku at nemaj po vecerech roupy |
|
_________________ www.totalmotorsport.wz.cz
www.svistmotorsport.wbs.cz |
Zaslal: so listopad 24, 2007 0:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|