Právě je so listopad 09, 2024 4:45
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SpeedyS4
|
Předmět: Existuje pack aut a fyzik pro Turnaje? |
|
|
Ahoj
NEchce se mi instalovat auta a fyziky po jednom...a hlavne..Nevim proadne ktere jsou schvalene a ktere ne. Takze bych rad vedel zda existuje nejaky cely balikcek, ktery aktualizuje RBR a pripravi me tak pro online hrani turnaju. Nejak tomu mco nerozumim a nic kloudneho jsem zde nevycetl |
|
_________________ Audi S4 Quattro - 195kw/400Nm - jen to chce opatrně, protože v reálu nejde restart jako v RBR |
Zaslal: pá listopad 30, 2007 16:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SpeedyS4
|
Předmět: |
|
|
respektive mi ted hlasi pri pokusu o online turnaj ze je potreba mit originalni fyziku 1.02 (kterou ale mam) a nebo fyziku pro turnaj.
Auto jsem si asi uz nejake nahral..imprezu N12 ale s tou fyzikou nevim |
|
_________________ Audi S4 Quattro - 195kw/400Nm - jen to chce opatrně, protože v reálu nejde restart jako v RBR |
Zaslal: pá listopad 30, 2007 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Funkční fyziky tady na pluginu v downloadu. Jelikož se momentálně mění např. WRC fyziky, doporučuju ty nejnovější (dle data), nebo když je tam fyzika a fyzika 2, tak vzít tu fyziku 2. Totéž model. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: pá listopad 30, 2007 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|