Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VITA Tomas
|
Předmět: Hodnoceni volantu |
|
|
Tak sem si taky koupil novy volant. Chci se zeptat co si o tom myslite?? Typ je: TRUST FF380 FORCE FEEDBACK RACE MASTER. Tak co na to rikate? |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út červen 14, 2005 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Mam taky thrustmaster a sem s nim nadmiru spokojeny. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út červen 14, 2005 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
JJ taky se mi to nezda. Ale uz sem to nechtel menit. |
|
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út červen 14, 2005 20:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
AKCZ
|
|
|
Jaky mate nazor na Logitech MOMO Racing? |
|
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
AKCZ napsal: |
Tak muj nazor na volanty, kazdej volant nad 3k je dobrej, pak kdyz si chces koupit nejake dalsi tak to stoji za hovno protoze si na nej musis zvykat, a jak se stalo me nezvykl jsem si. |
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
No tak ja mam (mel sem) Logitech Wingman Formula Force GP a hruba nespokojenost. Po roce vule jako krava, vibruje i kdyz nema a jeste posledni dobou zacal obcas vynechavat FF uplne.
Dneska sem si napriklad chtel po nejaky dobe zajezdit a vzdycky kdyz sem jel jen tak v rychly rally, tak FF funguje ok. Jakmile sem vlez do pluginu tak FF samozrejme nesel hned na startu turnaje (obou co sem jel, a to s restartem RBR mezi). No a aby to nebylo malo tak mi RBR pro zmenu opet spadnul 2x do Woken.
Jelikoz mam nervy jenom jedny, tak to dopadlo tak ze si momentalne facuju ruku a z volantu jsou (neco jako) riditka. Takze v pripade ze bych si v dohledny dobe poridil nejakej novej volant pripadne lepsi comp aby mi RBR nepadal tak si s Vami nekdy zase rad zajezdim.
Jinak zatim cau vsem a pokud Vam chodi RBR v pohode tak budte stastny a uzivejte si to. |
|
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
Předmět: volant |
|
|
Já mám tenhle volant Logitech Formula Vibration Feedback Wheel,a musím říct,že jsem hodně nespokojený,ale jelikož mi ho koupila žena k Vánocům tak MUSÍM být navenek spokojený ,ale jinak mezi náma,je to volant na h ... ,zaprvé skoro každý den musím kalibrovat protože mi prostě jede ke straně,a když to vykalibruju a měl bych tam mít střeba tak mám volant nakřivo,za druhé je na něm docela vůle,za třetí se hrozně potí ruce,za čtvrtý to nemá Force Feedback,což mě hodně štve když jsem slyšel jak to funguje a to poslední co mě štve uplně nejvíc je to že to mám brzdu a plyn na jedný ose tak nemůžu brzdit levou nohou a to mě doslova se.. .No abych furt nehudroval,mám jedno co mě u něj teší a to je to že funguje aspon takhle a nemusím jezdit na klávesnici.Jinak sorry že jsem s toho udělal román
PS:nenechte si nikdo kupovat od ženy!!!jako dárek volant na PC!!!!! budete to litovat a nemůžete nic říct |
|
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: volant |
|
|
nijanek napsal: |
PS:nenechte si nikdo kupovat od ženy!!!jako dárek volant na PC!!!!! budete to litovat a nemůžete nic říct |
No ja ho taky dostal od pritelkyne, akorat kdyz ho kupovala tak uz mela nastesti ode mne presnej nazev na papirku. Puvodne sem sice chtel MOMO ale vzhledem k cene to nejak neproslo. Ted nejak vubec nevim do kteryho mam jit, abych nemel problem si zvyknout na neco jinyho.
Jinak FF v je RBR vazne nutnost. Nechci odhadovat vliv na rychlost, ale s FF to auto "citis" mnohem lip a muzes si dovolit jet razantnejc - podle me. Me napriklad kdykoliv prestal v RZte fungovat FF, tak to nedopadlo dobre. |
|
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHENICEK Jarda
|
|
|
Anonymous napsal: |
No ja ho taky dostal od pritelkyne, akorat kdyz ho kupovala tak uz mela nastesti ode mne presnej nazev na papirku. Puvodne sem sice chtel MOMO ale vzhledem k cene to nejak neproslo. Ted nejak vubec nevim do kteryho mam jit, abych nemel problem si zvyknout na neco jinyho.
Jinak FF v je RBR vazne nutnost. Nechci odhadovat vliv na rychlost, ale s FF to auto "citis" mnohem lip a muzes si dovolit jet razantnejc - podle me. Me napriklad kdykoliv prestal v RZte fungovat FF, tak to nedopadlo dobre. |
To sem psal ja, nejak me to odlogovalo. |
|
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja mam Microsoft Force FeedBack a jsem spokojeny. Jedine snad, ze ty ergonometricke vyrezy na palce mi nesedi, ale jinak dobry. Porad mi ale vrta hlavou, jestli je MOMO lepsi a nebo vzhledem k tomu, ze jsem zvykly na ten muj, by mi to s nim nesedelo. Chtel bych ho nekde vyzkouset. Ze by na te slibovane LanParty |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZANINA Jakub
|
|
|
mikeee napsal: |
AKCZ napsal: |
Tak muj nazor na volanty, kazdej volant nad 3k je dobrej, pak kdyz si chces koupit nejake dalsi tak to stoji za hovno protoze si na nej musis zvykat, a jak se stalo me nezvykl jsem si. |
je to dobrý volant 1)je z dobrého materiálu a proto se dobře drží
2)má velkou základnu takže s ním nehneš
3)o rozkalibrování ani nemluvím akorát mě občas zlobí že mám špatmě střed |
|
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MRNUSTIK Radek
|
|
|
No ja mám WingMan Formula Force GP a jsem sním velmi spokojený. |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: Logitech Driving Force Pro |
|
|
Původně určen na PS2, ale USB vývod a soft umožňující hrát na PC je nepochybně nejlepším volantem, co jsem kdy měl. Režim otáčení 900° a pozvolně odporující pedál brzdy se dá srovnat s opravdovým autem. Nakonec posuďte sami na "http://www.mprinda.com/dfp/" . |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 8:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|