Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jira
|
Předmět: Seknutí RBR, může za to novej PC? |
|
|
Zdar mam ted novej PC a je dost nadupanej a nevim jestli se neco nestalo se zdrojem, protoze kdyz ted jedu v RBR stryckovi okruh tak se vzdy sekne a pocitac reaguje jen na restart. Ted kvuli tomu nemuzu dokoncit turnaj, a kdekoliv je okruh tak se to sekne aj kdyz jedu shakedown. tak vzdy v jednom miste a je jedno jakym to jedu autem. Na volantu zatim nejezdim (bude na vanoce). Tak nevim cim to je? pri nejhorsim preinstaluju RBR. tak kdybyste nekdo vedel co je za problem?? doste me to vadi |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Já měl podobný problém,ale po taktování procáku...moc velký výkon a sekalo se to na H.F. a škole,vždy ve stejných místech+- 200 m. Dal jsem základní frekvenci a je to O.K. pak také může pomoci zvuk: Nabídka Start-spustit-dxdiag-ok-zvuk-základní akcelerace (2. políčko zleva) ,ale toto se zde řešilo v topicu sekání RBR,zbytečně založené téma |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st prosinec 12, 2007 18:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
no ja nic netaktoval, jen mam novi procesor, zakladni desku a pameti RAM, me se to sekne vzdy na stryckovi okruhu ve stejnym miste + - 5 metru a na Cote taky , a jestli sem zalozil nove tema tak se omlouvam |
|
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
je to pluginem, vcera sem jel vsechny trate jakou rychlou rally a nic!! v shakedownu se mi to sekne na Cote cca 400 m pred cilem a na okruhu u divaku na uzke cesticce a po prave strane je kukurica a po leve takova louka. dost me to vadi RBR je nejlepsi, ale je neco s pluginem |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Tak to jsi asi jediný,máš nejnovější plugin RC4 Máš všechny potřebné patche,Z-fix, a podobné věcičky |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
patche tam nemuzu narvat! jinak jinak plugin stahnu, dnes to zkusim jeste spravit a vecer napisu |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 15:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
vsak patche na hru mi tam nejdou dat kdyz si stahnu nejaky patch tak mi to napise neznama verze audio DAT, jinak dnes tam dam vsechny auta atd. plugin dnes stahnu |
|
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 16:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|