Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: PTD RALLYSPRINT 1.1 |
|
|
Caute. Stalo sa mi na tejto novej trati toto: na konci som asi neodbocil do ciela a siel som dalej, a ono mi to hodilo DNF a nasledne opakovanie RZ, ale opakovala sa ta ista 1/3 takze prva a auto som mal poskodene uz, nechapem, inak ten zaver je dost blby, mohli to ukoncit s tym vracakom a nie s moznostou ist rovno |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 17:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
Předmět: |
|
|
Ja som prvé tri RZ vždy minul tú odbočku do cieľa. Mali tam dať aspoň nejakú pásku, alebo najlepšie divákov... |
|
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Tak je to polookruhova vlozka a pokud jste treba nekdy videli polokruh v realu , tak vite kolik aut tam jezdi najednou, a to by tam meli kazdymu na kazdou odbocku dat mliko? Nebo snad nastehovat divaky??
Je to i o tom se soustredit ze mam odbocit a pokud mi ten vedle rekne L6 tak asi nepojedu rovne ze...
EDIT: Jinak vlozka je to moc pekna a narocna...tesim se na ni na pluginu, popr. v TR... |
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Máš pravdu, ja som to prehliadol. A keď spolujazdec povedal L6 , tak som brzdil aj ušami ,ale som to nedobrzdil a musel som cúvať.
Chce to natrénovať.
EDIT : Skús si to prejsť na klávesnici ,aká to je pohodička. |
|
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LILGE Peter
|
|
|
Je to SUPER. Vďaka tvorcom za náročnú a krásnu RZ. Viem si predstavit, čo ta stálo úsilia, námahy, síl a času vytvoriť takúto skvelú vec. Eštš raz DIKI.
Mám, ale otázočku: je PTD náročnejšia na grafiku ako ostatné RZ, lebo mi to nejako seká hlavne na soto (doteraz som nemal problem) a ešte by ma záujímalo, či je robená podľa skutočnej RZ? Diki. |
|
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
|
|
Ta RZta je perfektna - velmi sa mi paci az na dve veci: 1. Ze s pneu na sotolinu to dost zle drzi na asfalte takze je to take o nicom. A 2. Ze v tom jednom lesiku su pne stromov dost blizko cesty a je docela lahke ich trafit a znicit tak cele auto |
|
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Nevím jak ostatní,já to zkoušel jenom s myšákem Evo 9 a moc pěkný,i na asfaltu to docela drží. Ty stromy u lesa mi ani nevaděj,spíš ten jeden na vnirřku jedný pravoúhlý pravý |
|
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 22:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKULINA Jiri
|
|
|
rz je super, nevim jak ostatnim ale mam jeden problem. kdyz jsem to nar val do stromu nebo do lidi tak se mi to zasekl obraz a zvuk sel dal ale hrozne blbej.to sami se mi stalo u portugal ss ale s tim rozdilem ze portugal ani neodstartuju. co s tim.poradte.dik |
|
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
tak ted jsem měl problém ktery se mi stal poprvé a to ten že jsem jel turnaj kde byl na konci tento test a od startu jsem měl všechno vzhuru nohama a i obraz byl celý nakřivo přitom jsem tuto rz předtím bez problému jel a žádný problém |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: ne listopad 09, 2008 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
nemám protože jsem na to čuměl jak ... a dal jsem návrat do ... takže nemám ani replay.Pokud se mi to stane ještě někdy tak na to budu pamatovat |
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
nemáš náhodou zapnutý camhack? |
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Karle díky,bylo to tím Camhackem Já jsem ho zapomněl vypnout když jsem ho použival na detailní kontrolu skinu.Jsem nechal na liště zaplých tolik věcí že se mi to nechtělo vypínat a rovnou jsem šel jezdit |
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Stanislav Pecha: Stando,nevím,proč je oničem to,že auto na šotolinových pneu na asfaltu nedrží tak,jako pneu asfaltové.Právě to je o tom,že je to RBR a né nějaká arkáda,kterých je všude kolem dost.O ničem by to spíš bylo,kdyby se Ti šotolinová pneu,chovala na asfaltu jako asfaltová,jak by se Ti zřejmě vyhovovalo. |
|
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
|
|
RESL Jan: Nie ja len tak ze je to tazsie udrzat sa na tom asfalte - Viac ma to bavi ked idem na slikoch. Je mi jedno jak sa to auto chova len nemam na tom asfalte taky dobry pocit z jazdy jak by som chcel. Proste 50% sotolina 50% asfalt - tazko sa rozhoduje - proste treba vediet jazdit aj so zlymi pneu! |
|
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|