Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jiřinec Tomáš
|
Předmět: pouze s1600? |
|
|
cau, tak sem zkousel jezdit pres plugin a muzu jezdit pouze s tridou s1600. (n,a sem nezkousel) jak mam rozchodit wrc? |
|
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
take otazky tu padly asi 1000-krat... co tak overit si ci mas spravnu(najnovsiu) fyziku. a spravne nainstalovanu(na čisto)... najnovsiu verziu pluginu... doporucujem fyziky a modely stahovat tu s web.pluginu |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st prosinec 26, 2007 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|
|
Bud spatnej postup pri instalaci aut nebo zkousis spatny turnaje.
Tady si stahni nejaky wrc v instalatoru, nemel bys to zkazit, jestli umis najit rbr adresar.
http://revoklatovy.tym.cz/download.php |
|
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiřinec Tomáš
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
take otazky tu padly asi 1000-krat... co tak overit si ci mas spravnu(najnovsiu) fyziku. a spravne nainstalovanu(na čisto)... najnovsiu verziu pluginu... doporucujem fyziky a modely stahovat tu s web.pluginu |
to je mi jasny taky. bohuzel v sekci "jak zacit" nebo na foru v threadu "navod na turnaje" nebo v faq nic neni. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 0:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
A proc sakra nemuzes napsat nekomu schopnymu na icq ??? nechapu proc to resis tady ... a uz to tu bylo x krat .. a furt dokola .... |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiřinec Tomáš
|
|
|
a evidentne to porad nestaci. kdyz vas to tak otravuje, tak proc uz to davno neni v sekci "jak zacit" (do ktery sem se koukal, hned jak sem vlezl na stranky).
jak mam sehnat icq nekoho schopnyho? jak se mi ten schopnej kvalifikuje? nejspis tak, ze polozim stupidni dotaz na foru, ale to vlastne nemuzu. tak jak?
porad to nejsem schopnej rozchodit. nejvyssi verze pluginu. auto pridavat umim, v singlu. pouzivam tu wrc fyziku, co tady je (realWRCphysics.zip), puvodni fyziky jsem smazal a porad jen s1600.
wrc v instalatoru taky nepomohlo, jen v singlu. |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 17:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|
|
Tak se mi ozvi(tim nechci rict, ze bych byl kdovijak schopnej) a nerikej, ze v instalatoru neslo, neco delas spatne. V singlu je uplne jdno, co tam das, to funguje vzdycky, plugin si toho moc libit nenecha.
Ten soubor realWRCphysics.zip neni aktualni, ten urcite nefunguje. Mozna by se moh smazat, co, admini? |
|
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|