Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BACENKO Radoslav
|
Předmět: SIPIRKAKIM penalizácia 33s |
|
|
Ahojte pomožte mi prosím budem vďačny za každú odpoveď.Problém je v tom že už to ani nepočítam ale vždy iba na SIPIRKAKIM mám penalizáciu 33 sekund a vždy až keď dojdem RZ tak mám čas napr.4,50 stisnem enter a ono mi priráta vždy 33 sekund.Trať si neskracujem,do cieľa dojdem,skúšal som aj za červenu zastavku zastať penalta,za prvú žltu zastať penalta za druhú žltu zastať furt penalta.Skúšal som už aj nastavenie auta vždy mám penaltu a už ma to prestáva baviť.Nemožem jazdiť turnaje keď mám vždy penalizáciu.Aj na TR REVO som minule prišiel o body lebo bol 2x SIPIRKAKIM a ja som mal 1,06 penaltu a to je strata veľka.Poradte prosím kde može byť chyba ja potom založím test a tam to budem skúšať. |
|
_________________ Lepšie je 2 dni nič nerobiť a potom si oddýchnúť.
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: út duben 06, 2010 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
Předmět: |
|
|
Dočítal som sa že to može robiť ROZPIS a audio.dat. Može to byť to ? |
|
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: út duben 06, 2010 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
nevim co to je ale audio.dat to podle me nebude. rozpis je pro tebe a ovlivnuje jen tvoje reakce ale neovlivnuje trat a pentli |
|
Zaslal: út duben 06, 2010 16:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
tak ja by som preinstaloval cele RBR.... a keď mam zálohu ktorá žiaden problém nemá tak si dám zálohu |
|
|
Zaslal: út duben 06, 2010 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Honza
Založen: 30. 12. 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Zdar, mě to dělá taky pokaždý když dojedu do cíle této RZ, tak mi to přičte pentli. Už jsem to někam psal, ale minule jsem se nedočkal odpovědi, co by toto mohlo způsobovat, doufám že nám nějakej borec poradí. Díky za každou radu. Zdar |
|
Zaslal: út duben 06, 2010 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Skúste si nainštalovať odtiaľto z downoladu Real_CZ_Pacenotes_v2.2 ( nezabudnite si súbory, ktoré sú v zložkách AUDIO a MAPS, pre istotu zálohovať ). |
|
|
Zaslal: st duben 07, 2010 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
Takže nieje to ani rozpisom.Už len jedine preinštalovať celu hru čo sa mi nechce ale budem musieť.Ďakujem za pomoc len treba zistiť kde je ta chyba lebo stať sa to može každemu. |
|
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: st duben 07, 2010 17:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
Rosto ja myslím že pentle 33s je za posunuty cíl na rz |
|
|
Zaslal: st duben 07, 2010 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
Podarilo sa mi po pol roku vyriešiť problem takže je to ROZPIS mal som do teraz BANOCI a asi keď som ho inštaloval tak niekde vznikol problem.Nainštaloval som Real_CZ_Pacenotes_v2.2 ako mi poradil KUREK Miro za čo mu veľmi pekne ďakujem a už je všetko v poriadku testnuta aj arkada a bez penalizacie.Som šťastny ako male decko.Ešte raz ĎAKUJEM. |
|
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: st duben 07, 2010 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
ja mam banociho uz dost dlhu dobu a zatial som spokojny .. ako ten rozpis nic moc no ale dobre s tymto problemom som sa este nestretol ale ked stretnem budem vediet ako ho riesit |
|
|
Zaslal: st duben 07, 2010 18:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
No ono nemusi to byť presne rozpis BANOCI ale niečo v audio.dat inštaloval som aj zvuky aut aj všetko možne takže určite to je v súbore audio a v jeho úprave. |
Naposledy upravil BACENKO Radoslav dne pá duben 09, 2010 14:05, celkově upraveno 2 krát
|
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: st duben 07, 2010 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
liposh
|
|
|
Já tam také hodně často dostával penalizaci, tak jsem na tom paloučku asi kilometr před cílem, kde je strašně rychlá vlásenka, než se dostanete na úbočí přestal zkracovat a jel přesně středem a vyřešilo se to ...prej audio.dat...jasně, sveďte to na zvuky |
|
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 13:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
liposh napsal: |
Já tam také hodně často dostával penalizaci, tak jsem na tom paloučku asi kilometr před cílem, kde je strašně rychlá vlásenka, než se dostanete na úbočí přestal zkracovat a jel přesně středem a vyřešilo se to ...prej audio.dat...jasně, sveďte to na zvuky |
Keď budeš dostávať pol roka penalizáciu 33 sekund za jednu trať,ak pre túto trať prídeš o body ak nemožeš konkurovať nikomu keď nemožeš jazdiť trať kde stále dostaneš penalizáciu 33 sekund tak čo urobíš? Ja som skúšal všetko možné tuto trať som prešiel zo všetkých najviac a len koli testom a koli penalizácii.Nakoniec mi poradily že to možu byť zvuky čomu som ani ja neveril nainštaloval som pacenotes 2.2 a ono to funguje takže u mňa bol problem v AUDIO a tie zvuky som menil cez DATOOL takže chyba bola tam. |
|
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: po duben 12, 2010 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
liposh napsal: |
Já to tam celkem dost cutuju, občas to nevyberu a vemu to hodně ze široka a penalizaci nedostávám, takže ten problém může být klidně v audiu i když to nedává smysl |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po duben 12, 2010 15:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|