Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Škoda Octavia WRC Evo3,2 |
|
|
Nevíte jestli se dělá na Octavii WRC Evo3? A jak se vám jezdí se standartním nastavením u Evo2 (na asfaltu i šotolině?)Mě na asfaltu strašně blbě,ale šotolina jde: |
|
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
Předmět: Škoda Octavia WRC Evo3,2 |
|
|
Nová Octavia už není v kurzu, každý čeká na Fabii!! Mě se zase jezdí líp na asfaltu, ale to je věc názoru. Opravdu záleží na nastavení auta! Se standartním to jede blbě všude. |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Re: Škoda Octavia WRC Evo3,2 |
|
|
Ferry napsal: |
Nová Octavia už není v kurzu, každý čeká na Fabii!! Mě se zase jezdí líp na asfaltu, ale to je věc názoru. Opravdu záleží na nastavení auta! Se standartním to jede blbě všude. |
Skoušel jsem předělat nastavení na sfalt, konkrétně jsem předělal svornost diferenciálů a trochu podvozek tvrdší a níž.Tu svornost jsem předělal tak aby to auto bylo kapánek nedotáčívý.Ale na rovinkách ve vysokých rychlostech to stále dobře nedrží a je to nestabilní. |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Romcek napsal: |
Skoušel jsem předělat nastavení na sfalt, konkrétně jsem předělal svornost diferenciálů a trochu podvozek tvrdší a níž.Tu svornost jsem předělal tak aby to auto bylo kapánek nedotáčívý.Ale na rovinkách ve vysokých rychlostech to stále dobře nedrží a je to nestabilní. |
S tou vysokou rychlostí s tebou souhlasím, ale kolikrát jedeš na plnej kotel. Ještě si zkus pohrát s řízením, třeba by pomohlo tužší. Já to tak mám a ani úhel zatáčení nemám zbytečně přehnanej. |
|
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Romcek napsal: |
S tou vysokou rychlostí s tebou souhlasím, ale kolikrát jedeš na plnej kotel. Ještě si zkus pohrát s řízením, třeba by pomohlo tužší. Já to tak mám a ani úhel zatáčení nemám zbytečně přehnanej. |
Jo dík vyskouším.Ale hrabat nebudu do map diferenciálů, tomu nerozumím. |
|
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 10:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ruda Anonymní
|
|
|
Já na Octávku nedám dopustit! Nejsem žádný super driver, ale na klávesnici se tohle auto vodí snad ze všech nejlíp! Default nastavení se mě jede nejlíp v Japonsku a v Australii a snad i na sněhu ve Finsku. Na USA a hlavně na Anglii už je to možná moc tvrdé a uskákané! Asfalt se v defaultu snad ani nedá jet! Je to hrůza! Nemá na něj někdo nějaký slušný setup? Já to auto nemůžu pořádně naladit! |
|
|
Zaslal: po březen 13, 2006 9:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
kdyz to mas nestabilni ve velklejch rychlostech tak jeste pridej na stabilizatorech. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po březen 13, 2006 9:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vratislav Honzalek
|
|
|
Ruda>to ze s tim nejde jet na asfaltu neni nastavenim,ale hlavne tim,ze to jedes na klavesnici.Vim o cem mluvim.po roce jsem mel da se rict pouzitelny setup na impu.Ted co jezdim na volantu je to o necom jinym.Bohuzel,to na tom dobry nikdy nebude. |
|
|
Zaslal: po březen 13, 2006 15:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ruda Anonymní
|
Předmět: Octavia tarmac |
|
|
Tak jsem konečně sehnal relativne kvalitní asfaltový setup na Octavku! (Borec co mi ho poslal, řekl že ho přizpůsoboval asfaltovému nastavení V.Houště..) Zdá se mi, že je O.K. a že je to stabilní i ve vyšších rychlostech! Vracáky jsou pohoda, džes ..ani nedotáčivé ani nepřetáčivé a daleko jistější než co jsem kdy jel... alespoň je to můj pocit! Pokud ho někdo chce proklepnout mejlnu vám ho! |
|
|
Zaslal: út březen 14, 2006 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVAK Martin
Založen: 25. 05. 2006 Příspěvky: 20 Bydliště: Czech Republic
|
Předmět: Re: Octavia tarmac |
|
|
Ruda napsal: |
Tak jsem konečně sehnal relativne kvalitní asfaltový setup na Octavku! (Borec co mi ho poslal, řekl že ho přizpůsoboval asfaltovému nastavení V.Houště..) Zdá se mi, že je O.K. a že je to stabilní i ve vyšších rychlostech! Vracáky jsou pohoda, džes ..ani nedotáčivé ani nepřetáčivé a daleko jistější než co jsem kdy jel... alespoň je to můj pocit! Pokud ho někdo chce proklepnout mejlnu vám ho! |
Rudo, pošli mi ho prosím na: martin.novak007@volny.cz Díky |
|
_________________ kdo maže, ten jede! |
Zaslal: út květen 30, 2006 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NADVORNIK Tomas
|
|
|
muzes mi posalt ten setup na nadvora@volny.cz ? diky |
|
_________________ KCM team - Škoda Fabia WRC 06
- Pežooo 207 s2000
vrrrrrn vrrrnn!
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: út květen 30, 2006 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
HIh, taky bych ho ozkoušel, jestli je to možný. L.u.k.a.s.s@seznam.cz |
|
|
Zaslal: st květen 31, 2006 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
Předmět: setup |
|
|
Taky bych rad okusil to nastavení jestli je možno VasicekMichael@seznam.cz |
|
|
Zaslal: čt červen 01, 2006 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
Založen: 11. 05. 2006 Příspěvky: 42 Bydliště: Dlouha Trebova
|
|
|
Ahoj.Jezdim taky s Octavkou a zda se mi to asi nej auto(su skodovkar):-)Me se jezdi dobre i v zakladu ale rad bych porovnal nejake hotove nastaveni na asfalt abych mohl porovnat a kdyz tak se pustit do nastaveni jinych terenu.Tak jestli budes moct tak mi ho posli na mirvsem@seznam.cz
Dik moc. |
|
|
Zaslal: ne červen 04, 2006 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYKLICEK Ludek
|
|
|
Kdo může at pomůže .....potřebuji nastavit Octavku -- Díky Lukmasinn@seznam.cz zdar |
|
|
Zaslal: st září 20, 2006 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|