Právě je st listopad 20, 2024 1:39
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MITACEK Jiri
Založen: 02. 12. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Vřesová 92, Uh. Hradiště-Sady, 68601
|
Předmět: ZVUK-Sekající se grafika při výstřelu turba do výfuku |
|
|
Jezdím už dlouho, ale pořád nevím, čím to může být! Pokaždé když podřadím před zatáčkou se mi při výstřelu turba do výfuku sekne grafika. Zkoušel sem vše co znám, ale nic nepomáhá. Grafiku mám výbornou a jede luxusně i při velkém rozlišení a plné grafice, ALE TEN ZVUK MĚ S..E!!! Nevíte někdo čím to může být? |
|
_________________ Mitáček Jiří-Micina |
Zaslal: so březen 08, 2008 8:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RBRdriver
|
Předmět: |
|
|
nehral sis s novýma zvukama??, zvuk na ATině docela blbne,dost lidem napiš jakou máš Graf. kartu |
|
|
Zaslal: so březen 08, 2008 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Daniel
|
Předmět: |
|
|
Mám ten samý problém,někdy se to sekne víc někdy míň.Grafiku mám Ati HD3850 512mb.Zvuky jsem překopával druhý,ale dělá to i bez nich! |
|
|
Zaslal: so březen 08, 2008 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MITACEK Jiri
Založen: 02. 12. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Vřesová 92, Uh. Hradiště-Sady, 68601
|
Předmět: Re: ZVUK-Sekající se grafika při výstřelu turba do výfuku |
|
|
MITACEK Jiri napsal: |
Jezdím už dlouho, ale pořád nevím, čím to může být! Pokaždé když podřadím před zatáčkou se mi při výstřelu turba do výfuku sekne grafika. Zkoušel sem vše co znám, ale nic nepomáhá. Grafiku mám výbornou a jede luxusně i při velkém rozlišení a plné grafice, ALE TEN ZVUK MĚ S..E!!! Nevíte někdo čím to může být? |
Už to mám vyřešené. Mán od kamaráda nový soubor audio a jede to luxusně ) |
|
_________________ Mitáček Jiří-Micina |
Zaslal: so duben 26, 2008 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|