Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOVAD Lukas
|
Předmět: Minimalizace hry na listu... pak uz se tonerozjede |
|
|
Dost casto se mi stava ze jedu RBR a jajednou mi to skoci do WIn, treba kdyz se mis tahne nejaka virova aktualizace, nebo mi nekdo zavola na SKYPE, vsechno potrebny si vyresim a kdyz se chci vratit z5 do hrat, tak hra sice anskoci, sou slyset zvuky ze hra, ale obraz zustava cernej....
nejhorsi to je kdyz zrovna jezdi v pluginu a tohle se mi stane, pak musm hru nasilne ukoncit a mam dalsi nedojetej turnaj a o me mrte S**E!!!
Nemate s tim nekdo zkusenosti, za radu bych byl hodne vdecnej... |
|
|
Zaslal: út březen 21, 2006 12:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Minimalizace hry na listu... pak uz se tonerozjede |
|
|
v4$!L napsal: |
Dost casto se mi stava ze jedu RBR a jajednou mi to skoci do WIn, treba kdyz se mis tahne nejaka virova aktualizace, nebo mi nekdo zavola na SKYPE, vsechno potrebny si vyresim a kdyz se chci vratit z5 do hrat, tak hra sice anskoci, sou slyset zvuky ze hra, ale obraz zustava cernej.... |
1. Povypinat vsechno, co muze prevzit aktivitu.
2. Nebo poustet RBR v okne a ne full screen |
|
|
Zaslal: út březen 21, 2006 13:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Minimalizace hry na listu... pak uz se tonerozjede |
|
|
Hrouda napsal: |
v4$!L napsal: |
Dost casto se mi stava ze jedu RBR a jajednou mi to skoci do WIn, treba kdyz se mis tahne nejaka virova aktualizace, nebo mi nekdo zavola na SKYPE, vsechno potrebny si vyresim a kdyz se chci vratit z5 do hrat, tak hra sice anskoci, sou slyset zvuky ze hra, ale obraz zustava cernej.... |
1. Povypinat vsechno, co muze prevzit aktivitu.
2. Nebo poustet RBR v okne a ne full screen |
bych musel vypnout uplne vsechno a to je docela blbost, preci jenm antivir je docela dulezita vec, ja sem myslel ze by to moch treba vyresit nejak patch, nebo i ovlaace na grafku, mam GF 6600 GT ale zatim sem jeste nanic neprisel.... |
|
|
Zaslal: út březen 21, 2006 13:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
Předmět: |
|
|
nebo si to můžeš v RichardBurnsRally.ini změnit
je tam řádek Fullscreen = true
a true jenom přepíšeš na false a máš hru v malém okně, já to tak používám když dělám skin |
|
|
Zaslal: út březen 11, 2008 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Lukas má pravdu. Ja som tiež bol z toho zúfalý, keď mi to padalo na lištu a vyriešil som to tým, že hrám v okne. |
|
|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
A naco ti je antivir ked hrajes RBR ??? |
|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
KUDLA Maros napsal: |
A naco ti je antivir ked hrajes RBR ??? |
Asi pocit bezpeci |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: st březen 12, 2008 13:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
|
|
ahoj..ted tu tak ctu..hele kdyz hrajete v okne a ne ve fullscreenu tak mate pisma? ja kdyz to dam do okna tak mam vse ok, ale nejsou tam pismena..treba v menu mam misto rychla rally nastaveni atd. mam jen to cerveny zvyrazneni...a to je docela blby...protoze si fakt cely menu nazpamet nepamatuju abych vedel co je kolikaty....mate tam pismena? jak by to slo vyresit?
diky |
|
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Horac89
|
|
|
Jirži napsal: |
ahoj..ted tu tak ctu..hele kdyz hrajete v okne a ne ve fullscreenu tak mate pisma? ja kdyz to dam do okna tak mam vse ok, ale nejsou tam pismena..treba v menu mam misto rychla rally nastaveni atd. mam jen to cerveny zvyrazneni...a to je docela blby...protoze si fakt cely menu nazpamet nepamatuju abych vedel co je kolikaty....mate tam pismena? jak by to slo vyresit?
diky |
Tak já nvm, když jsem to hrával jen v okně tak sem problém neměl takovej co ty, já zase měl ten že to bylo takový pomalý-jak kdyby mě chybělo FPS. Ale teď už hraju přes fullscreen a no problem. Vážně neporadím, SRY |
|
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jednoduchá rada,nastav si rozlišení ve hře,jiné než máš na ploše monitoru Také jsem to měl, pak jsem dal monitor na 1280/1024 a hru na 1024/768 a no problémo |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne březen 23, 2008 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SIMEK Daniel
|
|
|
Jn, a kdyz zrovna hraju rbr cup jeste k tomu dobre rozjety a spadne mi icoqo tak to fakt nasere.. |
|
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 22:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|